Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lovitura grea pentru cel mai asteptat meci al inceputului de an in K1

Online Sport Online Sport,
Lovitura grea pentru cel mai asteptat meci al inceputului de an in K1

Marea confruntare dintre Rico Verhoeven si Jamal Ben Saddik, meci programat in main event-ul galei Glory 77 din 30 ianuarie nu va mai avea loc la data stabilita. continuă pe Online Sport

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta e fara mila dupa ce a fost batuta

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta nu are mila dupa ce a fost batuta. Ce se intampla intre cei doi acum, vedeti in articolul de mai jos. Ilie Nastase, disperat sa se impace cu Ioana. Ce spune sotia agresata de fostul sportiv Ilie Nastase a primit o lovitura dura din partea sotiei sale, Ioana, .

Cel mai mare furnizor de energie electrica anunta reduceri de pret pentru consumatorii care nu au optat pentru piata libera

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, care deserveste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judete, a anuntat reducerea tarifelor pentru consumatorii care nu au optat inca pentru incheierea contractelor in piata libera.

Cel mai mare proprietar de terenuri agricole din Statele Unite este acum Bill Gates

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume si auto-descris ca tocilar, cunoscut mai degraba pentru talentul sau timpuriu ca programator decat pentru dragostea de peisaje naturale, a strans in tacere 98. 000 de hectare de terenuri agricole pretutindeni in SUA suficient cat sa-l faca cel mai mare proprietar privat in domeniu, conform revistei Forbes.

Unde este cel mai ieftin gaz in Romania. Ofertele de top din ianuarie 2021

Legea liberalizarii pietei de gaze a adus noi furnizori si oferte. Astfel ca, clientii care nu au facut nicio alegere pot face economii importante. in prezent exista cateva oferte pentru concumatorii casnici. Acestea sunt foarte atractive comparativ cu oferta de pana acum. Cum poti face economie schimband furnizorul de gaze Doua importante oferte sunt disponibile .

Cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Cel mai genial truc e aici

S-a aflat cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Acesta este cel mai genial truc. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Cum iti speli geaca de puf. Sfaturi care ti-o vor pastra inca buna dupa spalare Geaca de puf se spala doar intr-un anumit fel. Daca .

Cum faci acasa cel mai gustos sos remoulade. Ingredientul secret de care trebuie sa tii cont

Remoulade este un sos rece francez pe baza de maioneza si, desi este asemanator cu sosul tartat, este deseori mai galben, uneori aromat cu ingredientul curry, continand in unele variante si muraturi tocate. Poate contine si hrean, boia, hamsii, capere si multe alte ingrediente, in functie de regiune. El poate fi preparat usor acasa si .

Cel mai bun tiramisu cu mascarpone. Reteta simpla, gata in doar 15 minute

Tiramisu, numit in trecut Supa Ducelui, a primit denumirea si semnficatia pe care o are si astazi, anume de Tiramisu, in truducere din italiana Ridica-ma, fapt care s-ar datora presupuselor sale proprietati afrodisiace. Cat despre ingrediente si mod de preparare, nimic atat de complicat, ba chiar exista si o reteta care il scoate gata in .

Cel mai batran roman care s-a vaccinat are 105 ani: Ne mandrim cu dumneavoastra, domnule profesor!

Clujeanul Iosif Rusu, la cei 105 ani ai sai, este, probabil, cel mai in varsta roman care s-a vaccinat pana acum. Barbatul, care nu are boli cronice sau alte alergii, este bine dupa vaccinare.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati pretul cel mai mic pe care il ofera furnizorii de energie electrica

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati cel mai mic pret pe care furnizorii de energie electrica il ofera

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )