Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lovitura grea pentru Rusia: Ucraina a semnat asocierea cu UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lovitura grea pentru Rusia: Ucraina a semnat asocierea cu UE

Semnarea, vineri, de catre Ucraina, Georgia si Republica Moldova a unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeana constituie o lovitura grea pentru ambitiile geopolitice ale Rusiei, care a incercat sa faca presiuni pentru a evita acest eveniment,. continuă pe Wall-Street Ro

Semnarea de catre Ucraina, Georgia si Moldova a acordurilor de asociere cu UE, o lovitura dura pentru Rusia - France Presse

Semnarea de catre Ucraina, Georgia si Moldova a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana constituie o lovitura dura pentru Rusia, care a facut tot posibilul pentru a evita aceasta realitate, scrie AFP.

Discutiile intre Rusia, Ucraina si UE pe tema acordului de asociere vor avea loc pe 11 iulie

Discutiile prevazute intre Rusia, Ucraina si Uniunea Europeana referitoare la conditiile aplicarii Acordului de Asociere, pe care Kievul si Bruxellesul urmeaza sa-l semneze vineri, vor avea loc pe 11 iulie.

Rusia vrea consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina dupa asocierea acestora la UE

Moscova este pregatita sa aiba consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina privind adaptarea politicilor economice ca urmare a semnarii acordurilor de asociere intre aceste tari si Uniunea Europeana, a declarat sambata ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, informeaza Itar-Tass.

Lovitura dura pentru galeria dinamovista! Liderul a fost arestat pentru consum si trafic de droguri

Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, a fost retinut joi pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, el fiind acuzat de trafic de droguri si detinere de .

ULTIMATUM pentru Rusia: Trei zile pentru masuri concrete in detensionarea crizei ucrainene. Care sunt conditiile impuse de UE

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni,.

Ultimatum pentru Rusia. Uniunea Europeana pune conditii

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )