Libnet.ro
UNICEF

05:30

LOVITURA in justitie! A fost eliberat in urma cu putin timp! DETALII DE ULTIMA ORA

B1 B1,
LOVITURA in justitie! A fost eliberat in urma cu putin timp! DETALII DE ULTIMA ORA

O instanta din Turcia a hotarat vineri eliberearea pastorului american Andrew Brunson din arest la domiciliu. Andrew Brunson a fost arestat in ancheta privind tentativa de lovitura de stat care a avut loc in. continuă pe B1

inca un CUTREMUR s-a produs in urma cu putin timp ! A avut 5,2 GRADE! Detalii despre zonele afectate

S-a zguduit pamantul! Un nou cutremur cu magnitudinea de 5,2 s-a produs, marti, in Indonezia, tara care se confrunta des cu astfel de fenomene. Seismul a avut loc in Palu, orasul indonezian devastat de.

TRAGEDIE in aer! Avionul s-a prabusit in urma cu putin timp! Bilant de ultim moment

Un avion militar apartinand armatei cehe s-a prabusi in timpul unui exercitiu de zbor pe un camp din centrul Slovaciei. Purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii din Slovacia, Danka Capakova, declara.

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaysia, a primit vestea in urma cu putin timp. Ar putea scapa de pedeapsa cu moartea!

Guvernul din Malaysia a decis sa anuleze pedeapsa cu moartea. Proiectul de legeva fi prezentatin urmatoarea sedinta a Parlamentului, care va incepe la 15 octombrie, a declarat Datuk Liew Vui.

CUTREMUR PUTERNIC, in urma cu putin timp! A avut 6 GRADE! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 6 a avut loc in aceasta dimineata in Marea Ohotsk, din extremul orient rusesc, anunta Institutl American de Geofizica USGS. Seismul a avut loc la o distanta de 438 km fata.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )