Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lovitura pentru Calin Popescu Tariceanu inainte de motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Calin Popescu Tariceanu inainte de motiunea de cenzura

Cinci parlamentari ALDE lipsesc din plen la dezbaterea motiunii de cenzura, iar doi dintre ei au anuntat conducerea partidului inca de miercuri seara ca nu vor veni sa voteze motiunea de cenzura, au declarat pe. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, despre motiunea de cenzura: Va trece. O vad pe Dancila foarte disperata

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul Viorica Dancila isi face singura curaj in conditiile in care, in prezent, opozitia este mai.

Calin Popescu Tariceanu: Motiunea de cenzura trece. PSD are 211 parlamentari

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece joi la votul din Parlament, PSD avand doar 211 mandate. Liderul ALDE a precizat ca, pe langa cei 237 de semnatari ai motiunii, mai sunt si altii care s-au alaturat acestui demers intre timp, potrivit Mediafax.

Tariceanu: Astazi motiunea trece, fiti convinsi. Toti parlamentarii ALDE sunt prezenti si o vor vota

Toti parlamentarii ALDE sunt prezenti si vor vota motiunea de cenzura, a declarat, joi, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, potrivit Agerpres.

Digi24: PSD, mesajul disperarii cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura

Cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura, PSD arunca cu promisiuni. intr-un mesaj transmis in urma cu putin timp, social-democratii vorbesc despre cresteri de salarii, despre vouchere si bonusuri pentru bugetari.

Tariceanu: Motiunea de cenzura va trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul .

Tariceanu: Dancila este disperata ca motiunea de cenzura ar putea trece si falfaie tot felul de amenintari asupra parlamentarilor PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu spune ca Viorica Dancila este foarte disperata ca motiunea de cenzura ar putea trece si incearca sa falfaie tot felul de amenintari asupra parlamentarilor PSD in cazul in care acestia vor vota motiunea.

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Se va da solutia in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea primeste inca o lovitura. Aflat in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a aflat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuuntat ca dosarul Tel Drum va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an. in acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu .

O noua lovitura pentru Simona Halep. WTA a anuntat noul clasament mondial. Pe ce loc a coborat

Simona Halep a primit o veste proasta dupa ce a anuntat ca se retrage de la Kremlin Cup, din cauza problemelor la spate. Campioana de la Wimbledon a coborat o pozitie in clasamentul WTA si a ajuns pe locul 6. Locul ei a fost luat de sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu. Simona Halep .

Tariceanu: Eu am convingerea ca motiunea de cenzura va trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece. Calculele sunt facute. insa, dupa cum vedeti, fiecare pare sa aiba calculul lui. Daca stau si ma uit, o vad pe.

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )