Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Panica printre cei care vand masini second hand! Inspectorii antifrauda verifica comertul cu masini la mana a doua pentru prevenirea fraudelor cu TVA, conform unui comunicat de presa al ANAF. Continuarea. continuă pe Antena3

Loviturapentru cei care au centrale termice de apartament! Chiar acum, cand vine frigul!

Chiar acum, cand vine frigul, specialistii au anuntat ca vin vremuri grele pentru cei care au centrale termice de apartament. Totul se va resimti la iarna. Despre ce este vorba vezi.

Business report: Ce joburi se platesc cu 1.000 de euro n Romnia fara diploma de bacalaureat; Tun imobiliar cu terenuri gratuite de la stat: Judetul Vrancea; Energia electrica s-a scumpit n 2017 de patru ori mai mult pentru cei care au ramas la reglementa

Romanii isi cheltuie banii pe haine si telefoane. Desi economisesc de la 4 ani, nu investesc pe termen lung. Romanii isi cheltuie diferit economiile, in functie de. Romanii isi platesc tot mai greu facturile curente. Cele mai recente date de la Statistica arata ca.

LOVITURA pentru soferi: Masinile la mana a doua vor fi RETINUTE! ANAF a luat decizia radicala

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) din cadrul ANAF a anuntat ca va continua va retine pentru verificari masinile second-hand cumparate de intermediari in spatiul intracomunitar, pe persoana.

Masinile second-hand, verificate de Fisc. Greseala care te poate lasa fara autoturismul achizitionat

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) din cadrul ANAF a anuntat ca va continua verificarea tuturor achizitiilor intracomunitare de autovehicule second-hand si le va retine pentru verificari pe.

AVERILE LA CONTROL! Lovitura pentru sindicate

Lovitura pentru sindicate! Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, un proiect care prevede ca persoanele cu functii de conducere in cadrul organizatiilor, federatiilor si confederatiilor sindicale sa fie.

Presedintele naltei Curti, despre protocoalele SRI: Toti cei care nu au o anumita parere sunt securisti sau sunt din statul paralel. Mi se pare o gluma buna

Presedintele instantei supreme a declarat, marti, referitor la informatiile aparute din spatiul public legate de vizitele la vilele de protocol SRI, ca nu s-a adresat autoritatilor, mentionand ca a observat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori din statul paralel, scrie Mediafax.

Sefa Curtii Supreme, ironii la adresa lui Dragnea: Am constatat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel. Mi-a parut o gluma buna...

Urmarind realitatea romaneasca, am constatat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel, a declarat Cristina Tarcea, sefa Curtii Supreme. Aceasta a.

Lovitura pentru PSD-ALDE: Avocati din intreaga Europa solicita puterii de la Bucuresti incetarea masurilor care blocheaza lupta impotriva CORUPTIEI

Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene, care reuneste 250 de barouri din care fac parte un million de avocati, solicita puterii PSD-ALDE sa renunte la adoptarea unor masuri care risca sa blocheze lu.

CUTREMUR MONDEN! Marele Secret al BIANCAI DRAGUSANU a fost DEZVALUIT! Catalin Botezatu a recunoscut TOT! Lovitura pentru VICTOR SLAV

Catalin Botezatu susutine ca Bianca Dragusanu are un suflet extraordinar de bun si sensibil. Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila.

inca o LOVITURA pentru FAMILIA REGALA! Boala PRINTULUI CHARLES e mai grava decat s-a crezut! Nu se mai poate face nimic

Zvonuri ingrijoratoare pentru Casa Regala Britanica sustin ca printul Charles sufera de Alzheimer, boala care il face incompatibil cu sarcinile specifice unui monarh. in varsta de 69 de ani, Charles are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )