Libnet.ro
UNICEF

09:45

Lovitura pentru Codruta Kovesi! A pierdut procesul cu Mihaiela Iorga

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Codruta Kovesi! A pierdut procesul cu Mihaiela Iorga

UPDATE - Curtea de Apel Bucuresti a dispus, marti, anularea ordinului semnat de Laura Codruta Kovesi prin s-a dispus revocarea Mihaielei Iorga Moraru din functia de procuror DNA, insa judecatorii nu au fost de. continuă pe Antena3

O noua lovitura pentru Kovesi. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsa din nou

Procurorul-sef al Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, a respins cea de-a doua cerere depusa de Laura Codruta Kovesi de recuzare a Adinei Florea, cea care se ocupa de dosarul in care fosta.

Viorica Dancila: Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului pentru procuror european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului Romaniei pentru functia de procuror sef european. intrebata care este pozitia Guvernului cu privire la.

Socialistul european Frans Timmermans: Codruta Kovesi este un procuror excelent. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupti(VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, candidat al socialistilor europeni la conducerea viitorului Executiv comunitar, a laudat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru activitatea sa de.

in timp ce ALDE din Romania o ataca pe Laura Codruta Kovesi, ALDE european ii ia apararea

Presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, si-a exprimat sustinerea, in scris, pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef.

Sinteza Zilei. Minciunile grosolane ale Laurei Codruta Kovesi

Mihai Gadea a prezentat cea mai grosolana minciuna spusa de Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa DNA a declarat ca in cazul lui Bogdan Gigina, o mama trebuie sa astepte pentru ca Gabriel Oprea nu isi da.

Udrea reactioneaza dupa acuzarea Laurei Codruta Kovesi: ,,Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie

Intr-o postare publicata pe Facebook, Elena Udrea, aflata in prezent in Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruta Kovesi, sustinand ca daca ea a incalcat legea, atunci si Kovesi se face vinovata de acelasi lucru si ar trebui condamnata la cel putin 6 ani de inchisoare.

Elena Udrea comenteaza acuzarea Laurei Codruta Kovesi: ,,Daca eu am ncalcat legea, atunci si ea a ncalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie

Intr-o postare publicata pe Facebook luni dimineata, Elena Udrea, aflata in prezent in Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruta Kovesi, sustinand ca daca ea a incalcat legea, atunci si Kovesi se face vinovata de acelasi lucru si ar trebui condamnata la cel putin 6 ani de inchisoare.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului care o ancheteaza, Adina Florea

Laura Codruta Kovesi a inaintat luni o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere de recuzare, dupa ce prima a fost respinsa vineri de seful Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, care instrumenteaza dosarul sau

Laura Codruta Kovesi a formulat o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul de la Sectia de anchetare a magistratilor care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere, dupa ce prima a fost respinsa saptamana trecuta de seful Sectiei, Gheorghe Stan.

Atac dur al Elenei Udrea la adresa Laurei Codruta Kovesi! Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim sase ani de puscarie

Atac dur al Elenei Udrea la adresa Laurei Codruta Kovesi! Elena Udrea, aflata acum in Costa Rica, a scris pe Facebook: Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )