Libnet.ro
UNICEF

08:00

LOVITURA pentru COMPANIA NESTLe! Este OBLIGATA sa schimbe celebrul baton KitKat

B1 B1,
LOVITURA pentru COMPANIA NESTLe! Este OBLIGATA sa schimbe celebrul baton KitKat

Lovitura in justitie pentru Nestle! Compania a pierdut un proces lung de 12 ani, purtat la Curtea Europeana de Justitie cu compania norvegiana Kvikk Lunsj, privitor la forma distinctiva a batonului de ciocolata. continuă pe B1

Lovitura pentru statul roman. Nu poate recupera banii incasati drept chirie de Iohannis

Lovitura pentru statul roman in procesul de recuperare a chiriei incasate de sotii Iohannis. Ministrul Finantelor recunoaste ca statul roman nu poate deveni proprietar al casei din Sibiu, prin urmare nici banii.

Lovitura pentru propaganda! Dragnea nu a semnat protocolul de la SRI cu Ministerul Dezvoltarii

Ministerul Dezvoltarii are mai multe protocoale cu SRI, unul dintre acestea fiind chiar din perioada in care Liviu Dragnea era ministru. Liviu Dragnea a explicat ca NU este semnatura sa pe protocolul de la SRI cu.

Lovitura pentru opozitie. PNL este acuzat de frauda fiscala. USR are dosar la Parchet

Partidul National Liberal este acuzat de frauda fiscala, iar USR are dosar la Parchet pentru alegerile locale cu posibila extindere pentru alegerile parlamentare. AEP a anuntat ca PNL a facturat de mai.

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA, la o zi de la BILANTUL de guvernare! ECONOMISTII au dat alarma: Semnele ca ne indreptam spre o CRIZA

La o zi dupa ce premierul Viorica Dancila a prezentat triumfalist bilantul de Guvernare din ultimele sase luni, datele furnizate de specialisti sunt ingrijoratoare pentru economia romaneasca. Industria a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )