Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru DNA: Fostul primar al Pitestiul Tudor Pendiuc a fost achitat

B1 B1,
Lovitura pentru DNA: Fostul primar al Pitestiul Tudor Pendiuc a fost achitat

Procurorii DNA mai primesc o lovitura intr-un dosar cu importanta politica. Tribunalul Arges a decis luni achitarea lui Tudor Pendiuc, fost primar PSD al Pitestiului. Decizia nu este definitiva si poate fi. continuă pe B1

Lovitura pentru DNA: Fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc a fost achitat

Procurorii DNA mai primesc o lovitura intr-un dosar cu importanta politica. Tribunalul Arges a decis luni achitarea lui Tudor Pendiuc, fost primar PSD al Pitestiului. Decizia nu este definitiva si poate fi.

Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, achitat in dosarul asfaltarii drumului pana la consiliera sa. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Arges l-a achitat pe fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, dar si pe Florentin Braniste, directorul ADP Pitesti, trimisi in judecata de DNA, in februarie, intr-un dosar cu acuzatii de instigare la abuz in serviciu in legatura cu asfaltarea unui drum aflat in afara domeniului public.

Fostul primar al Pitestiului, achitat

DNA mai primeste o lovitura! Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, a fost achitat intr-un dosar DNA. Decizia a fost luata de Tribunalul Arges. Stire in curs de.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA cere o pedeapsa mai mare pentru liderul PSD

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA a facut apel in dosarul in care liderul PSD tocmai a fost condamnat. Procurorii nu sunt multumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu executare si cer o pedeapsa mai mare.

Lovitura pentru statul roman! A fost CONDAMNAT la CEDO pentru arestarea si amendarea unui jurnalist

Lovitura pentru statul roman, dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca arestarea si amendarea in 2016 a jurnalistului roman Marian Girleanu, au incalcatlibertatea de.

Lovitura pentru Casa Ragala din Japonia! inca o printesa renunta la titlu

Lovitura pentru Casa Regala din Japonia! inca o printesa renunta la titlu pentru a se casatori cu un om simplu din popor. Agentia Casei imperiale a anuntat joi ca a treia si cea mai tanara.

Lovitura dura pentru DNA. Constantin Nicolescu, achitat de inalta Curte

Deputatul Mircea Draghici si fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu au fost achitati miercuri de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care sunt judecati pentru.

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Palatul Cotroceni asaltat de protestatari! Se cere DEMISIA presedintelui (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au protestat marti la Palatul Cotroceni impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a sefei DNA. Protestatarii scandeaza Jos Iohannis!, Demisia si Iohannis si cucuveau.

DNA: Fostul sef al Politiei Romane a pretins cedarea cu titlu gratuit a unui teren de patru hectare pentru a interveni pe langa functionari publici

Fostul sef al Politiei Romane Catalin Ionita este acuzat de procurorii anticoruptie ca a pretins de la o persoana, care are calitatea de suspect in acest dosar, cedarea cu titlu gratuit a unei suprafete de 4 .

ESEC pentru DNA. Instanta a ACHITAT un deputat PSD si un fost presedinte de Consiliu Judetean. Procurorul ceruse 7 ani de inchisoare pentru ei

Curtea Suprema i-a achitat pe deputatul Mircea Draghici si pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, intr-un dosar in care procurorul DNA ceruse cate sapte ani de inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )