Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce lovitura pentru EBA! Cine este noua cucerire a fostului sau sot. Iata cum arata (FOTO)

Antena3 Antena3,
Ce lovitura pentru EBA! Cine este noua cucerire a fostului sau sot. Iata cum arata (FOTO)

Bogdan Ionescu, alias Syda, pare tot mai dornic sa uite de EBA. S-a cuplat cu diverse dive din cluburile de lux din Bucuresti, iar ultima sa cucerire pare sa-l fi dat peste cap total. Este vorba de Maria Grigoriu,. continuă pe Antena3

Lovitura pentru regimul separatist transnistrean: Moldova si Ucraina controleaza in comun un important punct de trecere al marfurilor

Republica Moldova si Ucraina incep de miercuri, 31 mai, sa controleze in comun fluxul de marfuri exportate de asa-zisa republica separatista transnistreana spre Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Cuciurgan-Pervomaisc, anunta Europa Libera. Prin acest punct de trecere, apropiat de portul ucrainean Odessa, se desfasura o mare parte a contrabandei transnistrene spre Ucraina, impunerea controlului moldo-ucrainean fiind o lovitura pentru economia vlaguita si dependenta de contrabanda a Transnistriei.

Lovitura pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei iubite

Lovitura uriasa pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood, in varsta de 55 de ani, va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei sale iubite, make-up artistul Cathriona White, mama si fostul sot al.

Cine este Sorin Chirita, constanteanul care va fi primul city manager al Primariei Municipiului Bucuresti

Administratorul special al RADET, Sorin Chirita, a castigat concursul organizat de Primaria Generala a Capitalei pentru functia de city manager, scrie Hotnews. ro.

Cine este Sorin Chirita, primul city manager din istoria Primariei Bucurestiului

Sorin Chirita, administratorul special al RADET, a castigat concursul organizat de Primaria Capitalei pentru functia de city manager. Sorin Chirita a obtinut la interviu nota 95,66 la interviu. Rezultatul concursului poate fi contestat in termen de cel mult 24 de ore de la data afisarii 31 mai, ora 12,30).

Cine este femeia secreta cu care chef Scarlatescu vorbeste zilnic la telefon, de 20 de ani

Cuplat de catre cei din jur cu orice domnisoara cu care isi facea aparitia la un moment dat, Chef Catalin Scarlatescu, unul dintre cei trei jurati ai emisiunii Chefi la cutite, este o.

ATSR: Greva generala va fi reluata dupa mini-vacanta de 1 iunie, daca proiectul bugetar pentru 2018 nu este trimis forurilor internationale asa cum a fost stabilit

Presedintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din Romania ATSR), Gabriel Tudorache, a declarat miercuri seara ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, dezinformeaza opinia publica cu privire la problemele financiare pe care le are ROMATSA, iar angajatii au fost linsati mediatic, dandu-se informatii false despre salariile acestora. Totodata, sindacalistul anunta ca greva generala va fi reluata dupa mini-vacanta de 1 iunie, daca proiectul bugetar pentru 2018 nu este trimis forurilor internationale asa cum a fost stabilit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )