Libnet.ro
UNICEF

05:30

LOVITURA pentru un important ministru din GUVERNUL DANCILA! Sindicatele cer DEMISIA

B1 B1,
LOVITURA pentru un important ministru din GUVERNUL DANCILA! Sindicatele cer DEMISIA

Confederatia sindicala Cartel Alfa precizeaza ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici nu are ce sa caute in actualul Guvern, avand in vedere mai multe masuri pe care demnitarul le-a adus in discutie. continuă pe B1

Banicioiu critica Guvernul Dancila: imi pare rau, dar despre ce vorbesc guvernantii acum poate aduce si mai mult haos in sistemul de sanatate

Fostul ministru al Sanatatii din Guvernul Ponta, Nicolae Banicioiu, a criticat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, propunerea ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, potrivit careia serviile de sanatate ar trebui oferite diferentiat. Banicioiu a precizat ca ideea a fost lansata in 2015, dar actualul guvern nu a inteles suficient proiectul, care prevedea de fapt delimitarea serviciilor de sanatate publice de cele private.

Siegfried Muresan, despre presedintia UE: Guvernul Dancila este complet in ceata, nu are niciun obiectiv. Declaratia lui Teodorovici, foarte grava

Guvernul Dancila nu are niciun obiectiv si nicio prioritate clara cu doar 3 luni inainte de inceperea mandatului la presedintia UE si vede acest lucru ca pe o povara, sustine europarlamentarul Siegfried Muresan.

Lovitura pentru PNL. Conducerea Comisiei de aparare si a celei economice, preluata de PSD

Liberalii au pierdut la Senat conducerea Comisiei de aparare si a celei economice, aceasta revenind PSD. Social-democratul Liviu Brailoiu va fi presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si sigurant?.

Lovitura pentru PNL. Conducerile Comisiei de aparare si a celei economice, preluate de PSD

Liberalii au pierdut la Senat conducerea Comisiei de aparare si a celei economice, aceasta revenind PSD. Social-democratul Liviu Brailoiu va fi presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si sigurant?.

DOLIU in muzica POPULARA! Lovitura pentru fanii ELENEI MERISOREANU! Vestea mortii a picat ca un trasnet

Elena Merisoreanu a deplans disparitia marilor valori romanesti din ultima perioada. in cadrul unei emisiuni TV, Elena Merisoreanu a vorbit cu tristete despre faptul ca tot mai multi artisti autohtoni se.

Lovitura pentru fostul sef al SRI

Loviturapentru fostul sef al SRI. Comisia de politica externaa Senatului se va reuni pentru a cere rechemarea de la post a lui George Maior, ambasadorul Romanieiin SUA. Ambasadorul.

Deutsche Bank, lovitura pentru Londra

Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, si-a extins planurile de transferare a unor active de sute de miliarde de euro de la Londra la Frankfurt, la presiunea autoritatilor de reglementare europene, legata de amploarea si coplexitatea operatiunilor sale din Marea Britanie dupa Brexit, relateaza News. ro.

Lovitura pentru Simona Halep! Naomi Osaka a fost desemnata jucatoarea lunii in locul sau

Naomi Osaka 20 de ani) a fost desemnata jucatoarea lunii august, conform WTA. Celelalte doua candidate la titlul de jucatoarea lunii august au fost Simona Halep si Serena Williams. Noua senzatie din tenis,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )