Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lovitura pentru Intel: Apple vrea sa-si puna propriile procesoare in Mac-uri din 2020

Hotnews Hotnews,
 Lovitura pentru Intel: Apple vrea sa-si puna propriile procesoare in Mac-uri din 2020

Apple intentioneaza sa foloseasca propriile cipuri pe computerele Mac incepand cu 2020, inlocuind astfel procesoarele Intel, au declarat Bloomberg persoane care cunosc planurile companiei cu cartierul general la Cupertino. continuă pe Hotnews

Apple pregateste cea mai mare schimbare si Intel are de pierdut

Apple vrea sa renunte la procesoarele Intel, pentru a le inlocui cu unele proprii. Zvonurile au afectat deja actiunile Intel, care au scazut drastic. Infomatia a fost dezvaluita intr-un studiu Bloomberg. Potrivit acestuia, proiectul de inlocuire a procesoarelor Intel se numeste Kalamata si este inclus in planurile de viitor ale Apple de mai mult timp, [].

Apple vrea sa inlocuiasca cipurile Intel cu cipuri proprii pe computerele Mac, din 2020

Apple intentioneaza sa inlocuiasca cipurile Intel cu cipuri proprii pe computerele Mac, cel mai devreme din 2020, potrivit unor cunoscatori ai situatiei, informatie care a provocat, luni, scaderea actiunilor Intel, potrivit Bloomberg News.

Viorica Dancila, lovitura pentru SRI: Premierul cere DESECRETIZAREA listei cu imobilele date de Guvern, cele in care tineau petreceri oamenii Serviciului

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, desecretizarea listei cu imobilele date de Guvern, inclusiv SRI. Da, am solicitat Secretariatului General al Guvernului desecretizarea pentru toate imobilele . ) date.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )