Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra

B1 B1,
Lovitura pentru Klaus Iohannis: Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra

Lovitura grea pentru Klaus Iohannis. Si Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra. Ministrul bulgar de Externe sustine ca Turcia nu este dispusa sa renunte la. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul intre Brasov si Fagaras. Am luat legatura cu autoritatile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecintelor si acordarea ajutorului la fata locului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj pentru victimele accidetului produs in judetul Brasov, in urma caruia patru persoane au murit si cel putin alte 16 au fost ranite. Am.

Klaus Iohannis, la premierea elevilor unei scoli de la tara: Performantele scolare pot fi criteriile de performanta pentru salarizarea profesorilor

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent vineri, 17 iunie, in comuna bacauana Motoseni, la festivitatea de premiere a elevilor claselor a - VIII-a, care a avut loc la Scoala Gheorghe Nechita din localitate. Presedintele Romaniei considera ca educatia si reducerea abandonului scolar sunt prioritatea numarul 1 a tarii.

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia cu privire la efectele abandonului scolar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atras atentia, astazi, la festivitatea de inchidere a anului scolar pentru elevii de clasa a VIII-a de la Scoala Gimnaziala din comuna Motoseni, judetul Bacau, despre riscurile pe care le are abandonul scolar, transmite Administratia Prezidentiala.

Mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis dupa accidentul din Brasov

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante in urma accidentului din Persani. Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul intre Brasov si Fagaras. Sper ici.

UPDATE. Elevii de clasa a VIII-a intra in vacanta. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la festivitatea de absolvire a unei scoli din Bacau

Elevii de clasa a VIII intra, de vineri, in vacanta, urmand ca in perioada 27 - 29 iunie sa sustina probele scrise la Evaluarea Nationala, informeaza Ministerul Educatiei. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la o scoala din Bacau, a vorbit despre abandonul scolar.

Klaus Iohannis se intoarce cu autocarul din Bulgaria. De ce a luat presedintele aceasta decizie

Calatoria de intoarcere a presedintelui Klaus Iohannis din Bulgaria va dura ceva mai mult de aceasta data. Presedintele se va intoarce din tara vecina cu autocarul, nu cu avionul, asa cum.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )