Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lovitura pentru Mario Iorgulescu. Decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Mario Iorgulescu. Decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti

Mario Iorgulescu va fi dat in urmarire internationala. Curtea de Apel Bucuresti a dat astazi sentinta definitiva. Fiul fostului sef al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) ste arestat in lipsa, in sensul in care instanta a respins contestatia la mandatul de arestare emis de Tribunalul Bucuresti. continuă pe Antena3

Decizie definitiva a instantei: Mario Iorgulescu, arestat preventiv in lipsa

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, definitiv, marti, arestarea preventiva in lipsa a lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), urmarit penal pentru omor si.

Mario Iorgulescu, care in septembrie 2019 a provocat un accident in care a murit un tanar, poate fi arestat preventiv

Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv, marti, contestatia lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, care a emis un nou mandat de arestare preventiva pe numele sau. Reamintim ca in septembrie 2019 Mario Iorgulescu - care s-ar afla intr-o clinica din Italia - a provocat un accident in care si-a pierdut viata un tanar, fiind acuzat ca era baut si se afla sub influenta drogurilor.

Mario Iorgulescu, arestat preventiv in lipsa, dupa ce s-a urcat la volan beat si drogat si a ucis un om. Unde se afla fiul sefului LPF

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a confirmat mandatul de arestare preventiva emis pe 15 mai de Tribunalul Bucuresti pe numele lui Mario Iorgulescu, in dosarul in care fiul presedintelui LPF este cercetat dupa ce a condus beat si drogat, omorand un barbat.

Lovitura pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost data in judecata. Are legatura cu averea uriasa lasata mostenire (GALERIE FOTO)

Probleme in justitie pentru fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian. Aceasta a fost data in judecata la sfarsitul anului trecut de o firma imobiliara. Aceasta a fost chemata la tribunal in calitate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )