Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lovitura pentru Mario Iorgulescu pe patul de spital! Iubita tanarului mort in accident iese la atac

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Mario Iorgulescu pe patul de spital! Iubita tanarului mort in accident iese la atac

Mario Iorgulescu continua sa primeasca lovitura dupa lovitura. Se pare ca rudele lui Dani Vicol, tanarul pe care l-a ucis in accidentul din luna septembrie, nu sunt pregatite sa ingroape securea razboiului. Mai mult, fosta iubita a tanarului decedat intoarce toate tunurile asupra fiului presedintelui LPF. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul lui Mario Iorgulescu. Iubita barbatului pe care l-a ucis a pornit razboiul

Familia tanarului care si-a pierdut viata in urma accidentului rutier provocat de Mario Iorgulescu isi cauta dreptatea in instanta. Iubita lui Dani Vicol a facut o plangere penala si vrea ca fiului lui Gino Iorgulescu sa i se retina inclusiv infractiunea de omor, intrucat a folosit autoturismul sau ca pe o arma. Rasturnare de situatie .

Lovitura pentru profesorii care au iesit la pensie. Ce a anuntat Ludovic Orban despre banii pe care ii vor incasa lunar

La preluarea guvernarii, noul Ministru al Finantelor, Florin Citu, anunta, in prima conferinta de presa de la preluarea mandatului, ca profesorii vor beneficia de mariri salariale incepand cu 1 ianuarie 2020,existand deja, data de guvernarea PSD, o OUG 1142018, in contextul in care Guvernul PNL a anuntat ca vrea sa abroge anumite parti din Ordonanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )