Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura pentru Radu Mazare. DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru fostul primar

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Radu Mazare. DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru fostul primar

Un procuror de la DNA a cerut, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru savarsirea. continuă pe Antena3

DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani de nchisoare pentru Radu Mazare n dosarul Polaris

Un procuror de la DNA a cerut, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese in dosarul Polaris, relateaza Agerpres.

DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru Radu Mazare in dosarul Polaris

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut la termenul de vineri, o pedeapsa de 12 ani de inchisoare cu executare Radu Mazare, acuzat de mai multe infractiuni de coruptie. Fostul edil al Constantei, acuzat de trei infractiuni de luare de mita, prin faptul ca a solicitat si a primit un milion de euro de la trei firme pentru acordarea unor contracte, se afla in Madagascar, unde a cerut azil politic.

Decizie BOMBA pentru Radu Mazare! Din Madagascar, la puscarie! DNA a cerut 12 ani

DNA cere o pedeapsa de 12 ani pentru fostul primar al Constantei, Radu Mazare, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese in dosarul Polaris, relateaza Agerp.

Curtea Suprema amana pronuntarea sentintei in dosarul retrocedarilor ilegale. DNA a cerut 15 ani de inchisoare pentru Radu Mazare

Magistratii Curtii Supreme au amanat miercuri pentru data de 5 februarie pronuntarea sentintei definitive in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral. Procurorii DNA au cerut o pedeapsa orientata spre maximul de 15 ani de inchisoare pentru fostul primar al Constantei, Radu Mazare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )