Libnet.ro
UNICEF

10:45

LOVITURA pentru Radu Mazare! Fiul lui, in stare GRAVA! Fostul edil e DISTRUS (FOTO)

B1 B1,
LOVITURA pentru Radu Mazare! Fiul lui, in stare GRAVA! Fostul edil e DISTRUS (FOTO)

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a fost preluat de ambulanta, sambata, de pe o terasa din Mamaia, acesta fiind transportat la spital. Bunicul lui Raducu Mazare a sunat la 112, dupa ce nepotul acestuia . continuă pe B1

ICCJ ar putea pronunta joi sentinta in dosarul campusului social Henri Coanda, in care DNA a cerut condamnari de 7 ani de inchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau

ICCJ ar putea pronunta joi sentinta in dosarul campusului social Henri Coanda, in care DNA a cerut condamnari de 7 ani de inchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau, ei fiind judecati pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita si fals in declaratii.

CCJ ar putea pronunta joi sentinta n dosarul campusului social Henri Coanda, n care DNA a cerut condamnari de 7 ani de nchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau

ICCJ ar putea pronunta joi sentinta in dosarul campusului social Henri Coanda, in care DNA a cerut condamnari de 7 ani de inchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau, ei fiind judecati pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita si fals in declaratii, informeaza News. ro.

Fiul unui cunoscut politician din Romania, transportat in stare grava la spital. Ce a patit acesta... (FOTO)

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a fost preluat de ambulanta, sambata, de pe o terasa din Mamaia, acesta fiind transportat la spital. Bunicul lui Raducu Mazare a sunat la 112, dupa ce nepotul acestuia .

Raducu, fiul lui Radu Mazare, preluat cu ambulanta de la o terasa din Mamaia

Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, a fost preluat de o ambulanta in dupa-amiaza zilei de sambata, 30 iunie, de la o terasa din statiunea Mamaia.

Primele declaratii ale lui Radu Mazare, dupa achitare: Am muncit destul 15 ani pentru altii. Si am inghitit atatea laturi. Ajunge!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, achitarea lui Radu Mazare, in dosarul construirii de locuinte modulare grupate in campusul social Henri Coanda din Constanta. Fostul primar de Constanta si fr.

Radu Mazare, ACHITAT in dosarul privind construirea unor locuinte sociale

Radu Mazare a fost achitat in dosarul privind construirea unor locuinte sociale, primid doar o amenda penala de 5. 000 de lei pentru fals. De asemenea, fratele sau a primit amenda de 5. 000 si a fost achitat,.

Curtea Suprema ar putea pronunta o prima sentinta in dosarul Henri Coanda in care Radu Mazare este acuzat de luare de mita

Curtea Suprema este asteptata joi sa pronunte o prima sentinta in dosarul Henri Coanda, dosar in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, si fratele sau Alexandru, sunt acuzati de luare de mita. Procurorii DNA au cerut o pedeapsa de 7 ani de inchisoare pentru amandoi.

Radu Mazare rupe tacerea dupa achitarea de la iCCJ

Radu Mazare a fost achitati joi de iCCJ in dosarul privind construirea de locuinte modulare grupate in campusul social Henri Coanda din Constanta, instanta aplicandu-i insa o amenda penala de 5. 000 de.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA cere o pedeapsa mai mare pentru liderul PSD

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA a facut apel in dosarul in care liderul PSD tocmai a fost condamnat. Procurorii nu sunt multumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu executare si cer o pedeapsa mai mare.

Radu Mazare a fost achitat in dosarul Henri Coanda

Radu Mazarea primit o amenda penala de 5. 000 de lei pentru fals si a fost achitat pentru luare de mita, in dosarulcampusului Henri Coanda. Daca nu va achita amenda, judecatorii spun ca Radu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )