Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lovitura pentru Robert Turcescu. Fostul candidat la Primaria Capitalei a fost inlocuit de la sefia PMP Bucuresti

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Robert Turcescu. Fostul candidat la Primaria Capitalei a fost inlocuit de la sefia PMP Bucuresti

Fostul presedinte UNPR Valeriu Steriu a fost ales, marti, presedintele PMP Bucuresti, inlocuindu-l, astfel, in functie pe Robert Turcescu, candidatul partidului la Primaria Capitalei, care a primit. continuă pe Antena3

Robert Turcescu, inlocuit in fruntea PMP Bucuresti de fostul lider UNPR Valeriu Steriu

Fostul presedinte UNPR Valeriu Steriu a fost ales, marti, presedintele PMP Bucuresti, inlocuindu-l, astfel, in functie pe Robert Turcescu, candidatul partidului la Primaria Capitalei, care a primit doar un vot, potrivit unor surse din PMP.

Primaria Capitalei ar putea da mai multi bani pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului

Sprijinul acordat de Primaria Capitalei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului ar putea fi suplimentat cu suma de 15 milioane de lei, conform unui proiect de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei doreste sa suplimenteze fondurile alocate catre Patriarhia Romana cu 20 de milioane de lei

Primaria Capitalei doreste sa suplimenteze cu suma de 15 milioane de lei sprijinul pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului si sa aloce 4,5 milioane de lei Manastirii Antim, propunerea urmand sa fie votata in cadrul sedintei din.

O bucata de parc din Bucuresti, scoasa la vanzare pe internet - Ce spune Primaria Capitalei

Parcul Verdi este incadrat, in Planul Urbanistic General, ca zona verde, prin urmare nu se va putea construi pesuprafata care a fost scoasa la vanzare, informeaza Primaria Capitalei, potrivit.

Lovitura pentru Dana Rogoz! Afacerea sa a suferit pierderi masive

Lovitura pentru Dana Rogoz. Desi se poate declara o femeie implinita se pare ca afacerile nu-i merg chiar ca pe roate. in urma cu trei ani, vedeta a lansat prima sa colectie de articole din piele.

Surse: Robert Turcescu inlocuit din fruntea PMP Bucuresti de fostul lider UNPR, Valeriu Steriu

Potrivit unor surse din PMP, fostul presedinte al UNPR, Valeriu Steriu a fost ales marti in functia de presedinte al filialei de Bucuresti. El ii va inlocui astfel la conducerea PMP Bucuresti pe.

Patriarhul Daniel cere peste 4 milioane de euro de la Primaria Capitalei pentru Catedrala. Consiliul General voteaza joi

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, scrie, pe Facebook, ca Patriarhul Daniel a solicitat Primariei Capitalei aproximativ 4. 000 de euro pentru lucrarile la Catedrala Manturii Neamului si la Manastirea Antim.

O noua lovitura pentru Gabriel Oprea! Numele sau este vehiculat intr-un nou dosar penal

Numele lui Gabriel Oprea este vehiculat intr-un nou dosar penal, disjuns din cel in care este vizat fostul edil Nicolae Ontanu. Ontanu este acuzat de procurori ca a primit mita un teren, pe care i l-a.

O noua cariera pentru Cristian Chivu: Fostul fotbalist ar putea deveni antrenor secund la Inter Milano

Cristian Chivu ar putea reveni la Inter Milano, club pentru care a jucat intre 2007-2014. Fostul capitan al nationalei Romaniei ar putea fi numit antrenor secund al clubului cu care a castigat Liga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )