Libnet.ro
UNICEF

05:15

LOVITURA pentru romani! PSD introduce o noua TAXA PE STALP

B1 B1,
LOVITURA pentru romani! PSD introduce o noua TAXA PE STALP

Turnurile de sustinere a turbinelor eoliene au fost incluse in categoria cladirilor, decizie in urma careia autoritatile locale pot impune impozite si taxe pentru astfel de constructii, potrivit unui proiect de. continuă pe B1

LOVITURA pentru romani! Ce se intampla cu TICHETELE DE MASA! Ministrul muncii a facut anuntul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a elaborat un proiect de ordin valoarea nominala a tichetelor de masa. Proiectul se va aplica de la 1 noiembrie. Pentru semestrul II al anului 2018, incepand cu luna.

Parlamentul a decis: o noua taxa pe stalp

Taxa pe stalp va fi reintrodusa, dupa ce Parlamentul a decis ca vor fi incluse in categoria cladirilor a turnurilor de sustinere a turbinelor eoliene. Acest lucru va face posibil ca autoritatile locale sa impuna impozite si taxe locale pentru astfel de constructii.

E OFICIAL! A fost introdusa o noua taxa auto. Toti soferii din Romania sunt afectati...

O noua taxa pentru descurajarea masinilor poluante va fi introdusa din 2019 pentru soferii romani. in prezent, un grup de lucru format din reprezentantii mai multor ministere analizeaza doua variante, care.

Cum se va calcula noua taxa de poluare

Cum se va calcula noua taxa de poluare.

Cum se va calcula noua taxa de poluare. Se va achita impreuna cu impozitul auto sau la efectuarea ITP

Noua taxa auto de poluare, este aproape gata si, de anul viitor, aceasta va fi stabilita in functie de unele elemente variabile de la masina la masina. Concret, aceasta se va calcula dupa o formula care va contine trei variabile.

IARNA GREA pentru romani in acest an. ANM: Asteptam FENOMENE EXTREME

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis prognoza pentru iarna 2018-2019. Roxana Bojariu, seful sectiei de Climatologie din cadrul Institutului, a declarat pentru Digi24 ca ne asteapta o.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )