Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru romani. Am putea avea noi restrictii de la 1 iulie 2020! Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru romani. Am putea avea noi restrictii de la 1 iulie 2020! Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Noi restrictii de la 1 iulie 2020? Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit marti, 23 iunie 2020, despre noi restrictii ce ar putea fi anuntate incepand cu 1 iulie 2020. continuă pe Antena3

Orban, despre impunerea de noi restrictii

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca nu isi doreste impunerea de noi restrictii, in contextul pand.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Daca nu respectam regulile, vom avea o transmitere comunitara accentuata, care va atrage noi restrictii pentru anumite focare (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat ca transmiterea comunitara de COVID-19 este in crestere in Romania si ca daca situatia se mentine la fel, va fi nevoie de anumite restrictii pentru.

Ministrul Nelu Tataru, anunt despre noi restrictii: O sa fim nevoiti sa aplicam noi masuri

De numarul cazurilor noi de imbolnavire ar putea depinde introducere unor noi masuri de restrictie. Media zilnica a noilor cazuri de coronavirus a fost, saptamana trecuta, de peste 300.

Bucurestiul ar putea avea si autobuze electrice din Turcia: doua firme turcesti si una din China au depus oferte la licitatia organizata de Primaria Capitalei

Doua firme din Turcia si una din China au depus oferte la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de autobuze electrice, potrivit datelor din sistemul electronic de achizitii publice. Valoarea contractului este estimata la 219,57 milioane lei din care, fonduri europene nerambursabile 177,99 milioane de lei.

Locuri de munca pentru romani. in ce domenii se fac angajari

O treime dintre companiile din Romania contina sa faca angajari conform planurile de dinainte de pandemie. Angjatorii au pastrat acelasi numar de locuri de munca pentru care cauta oameni. in ce domenii se fac angajari in aceasta perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )