Libnet.ro
UNICEF

06:46

LOVITURA pentru romanii din Ucraina! Curtea Constitutionala de la Kiev interzice limba romana

B1 B1,
LOVITURA pentru romanii din Ucraina! Curtea Constitutionala de la Kiev interzice limba romana

Curtea Constitutionala a Ucrainei a anuntat adoptarea unei hotarari cruciale pentru minoritatea romana. Potrivit acestei decizii, dreptul de utilizare a limbilor regionale in zone cu o populatie minoritara mai. continuă pe B1

LOVITURA pentru ROMANII din Ucraina! Curtea Constitutionala de la Kiev INTERZICE limba ROMANA

Curtea Constitutionala a Ucrainei a anuntat adoptarea unei hotarari cruciale pentru minoritatea romana. Potrivit acestei decizii, dreptul de utilizare a limbilor regionale in zone cu o populatie minoritara mai.

Lovitura pentru romanii din Ucraina: Legea care permitea folosirea limbii romane ca limba regionala, respinsa de Curtea Constitutionala de la Kiev

Curtea Constitutionala a Ucrainei a anuntat adoptarea unei hotarari referitoare la Legea Privind principiile politicii lingvistice de stat, numita, dupa autori, si legea Kivalov-Kolesnicenko. Potrivit hotararii, aceasta lege, care prevedea dreptul de utilizare a limbilor regionale in zone cu o populatie minoritara mai mare de 10 la suta, este considerata neconstitutionala, informeaza agentia BucPress.

Ucraina: Legea care permitea folosirea limbii romane ca limba regionala, respinsa de Curtea Constitutionala de la Kiev

Curtea Constitutionala a Ucrainei a hotarat ca legea care prevedea dreptul de utilizare a limbilor regionale in zone cu o populatie minoritara mai mare de 10 la suta, este considerata neconstitutionala, informeaza agentia BucPress.

Curtea Constitutionala, lovitura dura pentru SRI

Curtea Constitutionala da o noua lovitura pentru SRI. Mandatele de interceptare .

DOCUMENT Curtea Constitutionala a admis partial o exceptie la Legea privind securitatea nationala a Romaniei. Ar putea fi afectate unele interceptari folosite in dosare de coruptie.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis partial, miercuri, o exceptie de neconstitutionalitate referitoare la Legea 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei. Nu este clar la acest moment daca sunt dosare ale caror mandate de interceptare care sunt afectate de aceasta decizie. Romania Curata explica aici miza contestarii la CCR. 35: CCR a confirmat printr-un comunicat informatia initiala publicata de Agerpres.

Dragnea, intrebat daca va ataca la Curtea Constitutionala o decizie a presedintelui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi: Sa ajungem in acea realitate si vom vedea

Liviu Dragnea, a refuzat miercuri sa spuna clar daca el, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sau Guvernul, va ataca la Curtea Constitutionala o eventuala decizie a presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea de revocare a lui Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Sa ajungem in acea realitate, care deocamdata e virtuala, si vom vedea, a spus Dragnea la Parlament.

O noua lovitura pentru DNA! iCCJ respinge redeschiderea dosarului lui Paul Stanescu

Inca o lovitura pentru DNA. Curtea Suprema a respins cererea DNA de redeschidere a dosarului vicepremierului Paul Stanescu. Pe 17 ianurie, DNA a cerut redeschiderea acestui dosar, in conditiile in care .

CSM a dat aviz negativ pentru revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi

CSM a dat aviz negativ pentru revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi.

UPDATE Curtea Constitutionala: Atributiile presedintelui ar fi golite de continut daca nu ar putea refuza motivat numirea unui magistrat / Rolul central in aceasta ecuatie il are, insa, ministrul justitiei, sub autoritatea acestuia functionand procurorii

Atributiile presedintelui ar fi golite de continut daca nu ar putea refuza motivat numirea unui magistrat, insa eliminarea acestui drept nu ridica probleme de constitutionalitate, se arata in motivarea deciziei Curtii Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la modificarile aduse Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, relateaza Agerpres.

Curtea Constitutionala: Atributiile presedintelui ar fi golite de continut daca nu ar putea refuza motivat numirea unui magistrat / Rolul central in aceasta ecuatie il are, insa, ministrul justitiei, sub autoritatea acestuia functionand procurorii consti

Atributiile presedintelui ar fi golite de continut daca nu ar putea refuza motivat numirea unui magistrat, insa eliminarea acestui drept nu ridica probleme de constitutionalitate, se arata in motivarea deciziei Curtii Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la modificarile aduse Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )