Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lovitura pentru sefa Curtii Supreme. Cristina Tarcea va fi verificata de Inspectia Judiciara dupa interviul acordat saptamana trecuta

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru sefa Curtii Supreme. Cristina Tarcea va fi verificata de Inspectia Judiciara dupa interviul acordat saptamana trecuta

Lovitura pentru sefa Curtii Supreme. Aceasta ar putea fi verificata de Inspectia Judiciara dupa interviul acordat saptamana trecuta. Sesizarea a fost initiata de catre cei de la Lumea Justitiei,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, reactie dupa ce sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a caracterizat revocarea sefei DNA drept un proces politizat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat vineri la declaratiile sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care declarase ca nu i se pare normal ca ministrul Justitiei sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la revocarea unui procuror-sef.

Tudorel Toader, replica dupa ce sefa Curtii Supreme l-a criticat pentru revocarea lui Kovesi

Presedinta Curtii Supreme, Cristina Tarcea, s-a aratat intrigata de modul in care s-au desfasurat lucrurile in ceea ce priveste revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in opinia sa, totul a fost.

Tudorel Toader, ATAC la sefa Curtii Supreme: Mi-a transmis ca trebuie SA TAC DIN GURA!

Presedinta Curtii Supreme,Cristina Tarcea, s-a aratat intrigata de modul in care s-au desfasurat lucrurile in ceea ce priveste revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in opinia sa, totul a.

Tudorel Toader, replica dupa ce a fost criticat de sefa Curtii Supreme: Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica?

Tudorel Toader a criticat-o pe sefa Inaltei Curti, Cristina Tarcea, care, intr-un interviu, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia actuala din Justitie.

Ministrul Justitiei i raspunde sefei naltei Curti care l-a criticat pentru revocarea lui Kovesi: E normal ca un judecator de rang nalt sa faca politica?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care l-a criticat pentru ca a sesizat Curtea Constitutionala in cazul revocarii Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, calificand un astfel de demers ca fiind politizat.

Cristina Tarcea, intrebata daca e o coincidenta modificarea abuzului in serviciu, de care este acuzat Liviu Dragnea: Nu cred in coincidente

Presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, spune, intrebata daca crede ca este o coincidenta faptul ca legile justitiei, dar si prevederile privind abuzul in serviciu au fost modificate pe repede inainte, in conditiile in care Liviu Dragnea este acuzat tocmai de aceasta infractiune, ca ea nu crede in coincidente si ca pentru modificarile legilor justitiei era necesar un dialog intre profesionisti, care sa aiba in vedere toate argumentele.

Sefa Curtii Supreme, n vizorul liderului PSD: Pentru mine a fost socant sa citesc ce a spus, cu presiune clara asupra judecatorilor

Presedintele PSD s-a declarat, duminica seara, socat de declaratia sefei instantei supreme, potrivit careia, pana in septembrie, judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie sa motiveze toate condamnarile. Liviu Dragnea a spus ca e vorba de o presiune clara asupra judecatorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )