Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru sefa interimara a DNA! Anca Jurma ar putea fi anchetata de Inspectia Judiciara

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru sefa interimara a DNA! Anca Jurma ar putea fi anchetata de Inspectia Judiciara

Lovitura pentru sefa interimara a DNA. Anca Jurma ar putea fi anchetata de Inspectia Judiciara pentru modul in care a actionat dupa ce Lucian Onea a fost suspendat. Stire in curs de. continuă pe Antena3

intalnire cheie pentru justitie: Tudorel Toader se vede cu procurorul sef interimar al DNA, Anca Jurma si cu procurorul general Augustin Lazar

UPDATE:La sediul Ministerului Justitiei a sosit si procurorul general Augustin Lazar. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va intalni marti cu procuror-sef interimar al DNA, Anca Jurma. Una.

Toader se vede azi cu sefa interimara a DNA. Ce a declarat inainte de intalnirea cu aceasta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intalneste, marti, cu sefa interimara a DNA, Anca Jurma. inainte de intalnirea cu aceasta, ministrul Justitiei a precizat presei ca a citit si el comunicatul DNA referitor la situatia procurorilor delegati, dar ca il va relua pentru intelegere mai buna.

intalnire cheie pentru justitie: Tudorel Toader se vede cu procurorul sef interimar al DNA, Anca Jurma si cu procurorul general Augustin Lazar (VIDEO)

UPDATE:intalnirea a inceput la ora 10 si la ea iau parte toti cei trei procurori sefi din Romania: Anca Jurma de la DNA, Augustin Lazar de la Parchetul General si Felix Banila de la.

intalnire cheie pentru justitie! Procurorul general, dupa discutia cu ministrul Justitiei si sefa interimara a DNA: DEFICIT DE PROCURORI

Procurorul general Augustin Lazar s-a intalnit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si cu sefa interimara a DNA, Anca Jurma. La iesire, Lazar a declarat ca principala tema de discutie a fost detasasarea.

intalnire cheie pentru justitie: Tudorel Toader a discutat cu procurorul sef interimar al DNA, Anca Jurma si cu procurorul general Augustin Lazar (VIDEO)

UPDATE 12:00:intalnirea dintre ministrul Justitiei si procurorii sefi s-a incheiat. Augustin Lazar a declarat la plecarea de la Ministerul Justitiei ca s-a discutat despre problemele privind.

Tudorel Toader, mesaj pentru ambasade: Diplomatii straini vorbesc si colaboreaza cu statul roman prin MAE (VIDEO)

Ministrul Tudorel Toader a adeclarat, marti, dupa intrevederea cu procurorul general Augustin Lazar si sefa interimara a DNA, Anca Jurma, ca ambasadorii vorbesc si colaboreaza cu statul roman prin Ministerul.

Anca Jurma, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei: delegarile la DNA au fost absolut legale

Procurorul sef interimar al DNA, Anca Jurma, a declarat, marti, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca delegarile la DNA au fost absolut legale.

Lovitura pentru GUVERN! Romania risca SANCTIUNI uriase! COMISIA EUROPEANA a luat decizia RADICALA

Comisia Europeana a decis recent sa trimita Romania si Grecia in fata Curtii de Justitie pentru neindeplinirea obligatiei de a transpune in legislatia lor nationala cea de-a patra directiva privind.

Lovitura pentru Apple: UE vrea ncarcatoare standard pentru toate telefoanele, indiferent de marca

Comisia Europeana va efectua un studiu de impact pentru a estima costurile si beneficiile standardizarii incarcatoarelor de telefoane mobile, relateaza Euractiv. com, citand-o pe Margrethe Vestager, Comisarul european pentru competitie.

Lovitura pentru FAMILIA DRAGNEA! Se cere infiintarea unei COMISII DE ANCHETA: A facut bani din epidemia de pesta porcina

Vicepresedintele PMP, Catalin Cristache, solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a analiza modul in care autoritatile au gestionat epidemia de pesta porcina. El sustine ca fiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )