Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lovitura pentru Serena Williams. Turneul de la Roland Garros, castigat de Garbine Muguruza

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Serena Williams. Turneul de la Roland Garros, castigat de Garbine Muguruza

Garbine Muguruza, favorita numarul patru, a invins-o, sambata, scor 7-5, 6-4, pe liderul mondial, Serena Williams, in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, acesta fiind primul trofeu de. continuă pe Antena3

Cota de 1.083 pentru Serena Williams in optimi la Roland Garros. In favoarea cui va juca vremea?

Daca vremea va permite disputarea meciurilor de miercuri, Serena Williams ar trebui sa se impuna fara probleme in fata Elinei Svitolina.

Cota de 1.083 pentru Serena Williams in optimi la Roland Garros. Americanca a rezolvat-o repede pe Svitolina

In prima partida a zilei de miercuri pe arena centrala Philippe Chatrier, lidera mondiala Serena Williams si-a respectat statutul si cota de favorita in fata Elinei Svitolina.

Garbine Muguruza a castigat turneul Roland Garros, dupa victoria in fata Serenei Williams (VIDEO)

Victorie uriasa pentru Garbine Muguruza, care a reusit sa castige la Roland Garros primul trofeu de Grand Slam din cariera, in fata numarului 1 mondial, Serena Williams. Muguruza s-a impus dupa.

Turneul Roland Garros, boicotat de sportivii participanti

Mai multi jucatori au refuzat sa mai evolueze marti la Roland Garros, nemultumiti de faptul ca organizatorii au programat partidele, desi ploua, iar terenul era alunecos. Daca Simona Halep si Aga Radwanska doar au criticat deciziile, baietii au fost mult mai hotarati si au iesit pur si simplu de pe teren, conform Daily Mail.

Florin Mergea a parasit si el turneul de la Roland Garros, in sferturile de finala

Perechea alcatuita din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a fost invinsa de cuplul Ivan Dodig Croatia)/Marcelo Melo Brazilia), scor 6-4, 6-4, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

TENIS. Garbine Muguruza a castigat turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Serena Williams

Jucatoarea spaniola de tenis Gabrine Muguruza 22 de ani) a castigat finala de la Roland Garros, impunandu-se cu 7-5, 6-3, in fata favoritei Serena Williams, numarul 1 mondial. Muguruza, numarul 4 mondial, castiga, astfel primul turneu de mare slem din cariera sa. E cea de-a doua finala de Grand Slam consecutiva pierduta de Serena Williams, dupa cea de la Australian Open.

LIVE Serena Williams-Garbine Muguruza in finala de la Roland Garros. Pierde Serena a doua finala de Mare Slem la rand?

Finala feminina de la Roland Garros le opune in acest an pe Serena Williams si Garbine Muguruza, doua jucatoare care au mai disputat un ultim act intr-un turneu major.

GAME cu GAME Serena Williams-Garbine Muguruza in finala de la Roland Garros

Finala feminina de la Roland Garros le-a opus in acest an pe Serena Williams si Garbine Muguruza, doua jucatoare care au mai disputat un ultim act intr-un turneu major.

Serena Williams, muncita din greu in sferturi la Roland Garros. Semifinala cu revelatia Kiki Bertens

Lidera mondiala Serena Williams s-a intrebuintat serios pentru calificarea in semifinale la Roland Garros dupa un meci de peste doua ore cu Yulia Putintseva din Kazahstan.

Serena Williams si Garbine Muguruza vor juca in finala de la Roland Garros

Serena Williams si Garbine Muguruza vor disputa finala de la Roland Garros, informeaza B1 TV. Serena va juca in ultimul act al turneului de mare Slam dupa ce a invins-o in semifinale pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )