Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lovitura pentru soferii cu masini diesel. Ce descoperire socanta a fost facuta acum despre acest tip de motor

Playtech Playtech,
Lovitura pentru soferii cu masini diesel. Ce descoperire socanta a fost facuta acum despre acest tip de motor

Lovitura pentru soferii cu masini diesel vine din urma testelor facute de Federatia Europeana pentru Transport si Mediu, acestia avand o descoperie socanta. Descoperire socanta pentru oferii cu masini diesel Doua modele diesel au fost testate de realizatori de curand. Este vorba despre Nissan Qashqai si Opel Astra. Ele sunt pe locul doi, respectiv patru, . continuă pe Playtech

Toti soferii cu masini diesel trebuie sa stie asta. Greseala care te poate costa scump

Masinile diesel sunt o provocare! Cu toate ca este o placere sa conduci un astfel de automobil, exista cateva greseli care te fac sa uiti asta, pentru ca te pot costa scump. Ce trebuie sa stie soferii cu masini diesel si de ce trebuie sa se fereasca? Ce trebuie sa stie soferii cu masini diesel? .

Lovitura pentru angajatii grupului DIGI. Ce decizie socanta a luat acum conducerea

Angajatii grupului Digi au primit o lovitura grea din partea conducerii. Jurnalistii care isi desfasoara activitatea in cadrul Digi24, Digi Sport, Digi FM si Pro FM trebuie sa informeze conducerea cu privire la colaborarile externe. Lovitura pentru angajatii grupului DIGI Angajatii Digi24, Digi Sport, Digi FM si Pro FM au primit, la jumatatea lunii ianuarie, .

Reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt, de la 1 februarie

De la 1 februarievor fireguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Astfel,pentru firmele de ridesharingsi soferii care vor sa transporte pasageri vor trebui sa.

Lovitura pentru Gabriela Firea: ANAF ar putea bloca conturile Primariei. Care este cauza

Momente grele pentru Gabiela Firea! ANAF ia o masura destul de mare in legatura cu conturile Primariei. Ce sa va intampla cu acestea si care este cauza? ANAF ar putea bloca conturile PMB Virgil Popescu, ministrul Economiei si Energiei, a afirmat ca va reclama la ANAF faptul ca Termoenergetica nu si-a achitat datoriile de peste .

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Lovitura pentru mii de soferi. Se interzic masinile cu volan pe dreapta. Pana cand poti circula asa

Masinile cu volan pe dreapta aduse din Regatul Unit nu vor mai putea circula de anul viitor pe drumurile publice din Romania, daca nu vor fi reomologate de RAR Registrul Auto Roman). intreaga operatiune presupune modificarea masinii si mutarea comenzilor, dar si a volanului, pe partsea stanga. Operatiunea costa insa cel putin doua mii de .

UPDATE Descoperire socanta intr-un sat din Olt. Un nou-nascut a fost gasit intr-o casa parasita

Un cetatean dintr-un sat din judetul Olt a gasit un nou-nascut intr-o casa parasita. Scancetul copilului l-a alertat, micutul fiind transportat la spital pentru evaluarea a starii de sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )