Libnet.ro
UNICEF

05:00

Lovitura pentru tenisul romanesc! SIMONA HALEP a facut anuntul retragerii! Vestea a cazut ca un TRASNET

B1 B1,
Lovitura pentru tenisul romanesc! SIMONA HALEP a facut anuntul retragerii! Vestea a cazut ca un TRASNET

Lotura pentru tenisul romanesc! Simona Halep nu va evolua sub tricolor in duelul contra Italiei, in perioada 17-18 aprilie, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I. Simona Halep este de parere ca. continuă pe B1

Simona Halep, in Parlament: Am venit pentru noua generatie, care are nevoie de infrastructura. La noi in tara nu prea exista asa ceva

Simona Halep, alaturi de alti mari sportivi, au mers in Parlament pentru a cere statului sa sustina sportul in Romania prin construirea unor sali in care noile generatii sa se poata antrena. Tenismena a spus ca e pacat tot talentul nostru, din tenisul romanesc, sa nu se faca nimic si sa nu progresam.

Simona Halep este sigura ca va termina saptamana pe a doua pozitie a lumii. Cum stau romancele in clasamentul WTA si ce loc ocupa revelatia din weekend, Jaqueline Cristian

Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan raman in continuare singurele romance clasate in primele 100 de locuri ale ierarhiei mondial din tenisul feminin, potrivit clasamentului WTA oferit publicitatii.

Simona Halep si cerintele pentru politicienii romani - Ce vrea campioana de la Wimbledon

Simona Halep a sustinut, alaturi de foste glorii, o conferinta de presa la Palatul Parlamentului in care le-a cerut politicienilor mai multi bani pentru sportul romanesc. Nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generatie, a spus, printre altele, campioana en-titre de la Wimbledon.

Simona Halep, in Parlament: Eu nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generatie, care are nevoie de infrastructura

Simona Halep, alaturi de alti mari sportivi, au mers, miercuri, in Parlament pentru a cere statului sa sustina sportul in Romania. Tenismena a transmis politicienilor ca a venit sa atraga atentia asupra ne.

Simona Halep, mesaj raspicat in Parlament: Nu cer pentru mine!

Simona Halep a mers, miercuri, in Parlamentul Romaniei, alaturi de Nadia Comaneci, Camelia Potec si Gabriela Szabo pentru a le cere politicienilor mai multi bani pentru sport.

WTA: Romania are trei jucatoare in TOP 100 - Simona Halep se mentine pe 2

Romania are trei sportive in TOP 100 WTA, conform clasamentului publicat luni pe site-ul oficial al WTA. Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 6. 101 puncte acumulate.

Lovitura pentru PROTV! Dupa 20 de ani, vedeta trustului pleaca la Antena 1. in ce emisiune va aparea

S-ar putea spune ca de cand e vazuta in juriu la Vocea Romaniei este emblema postului PRO TV ori cei 20 de ani stati la aceeasi masa ar fi facut-o sa nu se duca la o alta. Nebanuite sunt caile si contraofertele, asa ca a plecat la concurenta Antena 1. in ce emisiunea va .

Ce se intampla cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a facut anuntul

Astazi, in Parlamentul Romaniei, premierul desemnat, Ludovic Orban, a vorbit in conferinta de presa despre urmatorii pasi pe care Guvernul condus de acestaii va face sau ar trebui sa-i faca, si a discutat si despre Ordonantele de Urgenta emise cu 24 de ore inainte de demiterea Guverului Orban I. Ce se intampla cu OUG-urile aprobate .

Lovitura pentru Vodafone. Ghita Ciobanul, noua vedeta a rivalilor de la Telekom

Ce lovitura primesc cei de la Vodafone? Personajul Ghita Ciobanul, cel care a adus companiei multa popularitate de-a lungul anilor, s-a mutat la Telekom! Ce spune Ghita despre aceasta mutare? Lovitura pentru Vodafone Celebrul personaj din campaniile Vodafone, Ghita Ciobanul, este acum in cadrul unui nou operator. Personajul s-a mutat incepand de azi in campania .

Simona Halep, Nadia Comaneci, Ilie Nastase si alte glorii ale sportului romanesc au batut la usa politicienilor pentru sprijin

Senatul Romaniei a avut, miercuri, oaspeti de seama care au facut tara mai cunoscuta in lume decat toti politicienii ultimilor 30 de ani la un loc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )