Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura pentru Traian Basescu! Fostul presedinte a ramas fara grup parlamentar in Senat

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Traian Basescu! Fostul presedinte a ramas fara grup parlamentar in Senat

Lovitura pentru Traian Basescu! Partidul Miscarea Populara pierde grupul parlamentar din Senat, dupa ce astazi doi senatori au trecut de la PMP la PSD: Ion Ganea si Iustin Talpos. Speriat de acest lucru, se. continuă pe Antena3

Traian Basescu a facut marele anunt: Cand va deveni bunic pentru a patra oara

Fostul presedinte Traian Basescu se pregateste sa devina bunic pentru a patra oara. Fiica sa cea mica, elena va aduce pe lume o fetita, iar politicianul a anuntat deja cand va avea loc fericitul.

S-a aflat cand va naste Elena Basescu. Anuntul a fost facut chiar de fostul presedinte

Traian Basescu a anuntat, duminica, faptul ca fiica sa cea mica, Elena, va naste, cel mai probabil la inceputul lunii viitoare, fara a da detalii legat de numele ales pentru nepoata lui. Nu am intrebat-o.

Traian Basescu, dupa ce Onea si Negulescu au fost pusi sub cercetare penala: Avem o padure de portocali in parchetele noastre

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul din DNA, dupa ce Parchetul General a anuntat ca fostul al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu sunt cercetati penal. Liderul.

Traian Basescu a facut TOATE calculele. De cate voturi e nevoie pentru a SCAPA de Viorica Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a dat detalii despre intentiile partidului sau cu privire la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila pe care liberalii intentioneaza sa o depuna. Basescu a.

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa liderului PSD in scandalul procedurii de infringement: Sunt jocurile pe care le face Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul generat de declansarea procedurii de infringement la adresa Romaniei pentru neimplementarea Directivei UE privind respectarea prezumtiei de.

Traian Basescu explica de nu ar trebui demisa Kovesi: Trebuie sa isi duca mandatul pana la capat, ca sa ia toate socurile pe care DNA le-a facut sub comanda ei

Fostul presedinte Traian Basescu reitereaza faptul ca Laura Codruta Kovesi nu trebuie sa fie revocata de la sefia DNA. El argumenteaza ca, desi Kovesi a devenit un lider al inscenarilor facute de DNA, .

Crin Antonescu, solutiapentru coalizarea dreptei: Traian Basescu lanseaza un scenariu-surpriza

Traian Basescu sustine ca fostul lider al PNL Crin Antonescu ar putea sa fie o solutie pentru coalizarea tuturor partidelor de dreapta in perspectiva alegerilor europarlamentare si prezidentiale din.

Traian Basescu o APARA pe Dancila: imi fac un AUTODENUNT!

Traian Basescu a declarat ca plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila este o prostie. Basescu s-a referit intai la jurnalistul Stelian Tanase, care afirmase ca fostul sef de.

Traian Basescu, propunere surprinzatoare. Cine ar putea fi cel care sa coalizeze dreapta

Crin Antonescu ar putea fi o solutie pentru coalizarea tuturor partidelor de dreapta, a afirmat presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), senatorul Traian Basescu, luni seara, la TVR. Ar putea fi.

Traian Basescu: Indiscutabil, nu a fost o fuziune reusita cu UNPR. Nu la noi e problema, cred (VIDEO)

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca, in mod clar, fuziunea dintre partidul sau si UDMR nu a fost una reusita, referindu-se la faptul ca mai multi parlamentari au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )