Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Traian Basescu. A prins un post important in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Traian Basescu. A prins un post important in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu a prins o functie importanta in Parlamentul European. El va ocupa o pozitiede vicepresedinte in Comisia pentru Afaceri Externe, cea mai importanta Comisie a. continuă pe Antena3

Traian Basescu se va ocupa de afacerile externe ale Uniunii Europe. Cum arata componenta comisiilor UE

Parlamentul European a votat miercuri componenta celor 20 de comisii si 2 subcomisii din care vor face parte si eurodeputatii romani. Printre acestia, social-democratul Claudiu Manda se va ocupa de afacerile externe ale UE, Carmen Avran va avea grija alaturi de Dacian Ciolos agricultura, Rares Bogdan e la libertati civile, justitie si afaceri interne, in timp ce Traian Basescu va fi presedinte in Comisia de afaceri externe ale UE.

Traian Basescu, despre administrarea Finantelor: Iau bani de la camatari sa dau la lautari!

Traian Basescu declara ca Finantele trebuie sa rectifice bugetul cu cifrele reale. Partidul Miscarea Populara cere ministrului Finantelor sa vina cu numerele adevarate. Basescu, despre administrarea Finantelor: Deficitul bugetar a ajuns la 1,43% PMP cere cifrele reale ale bugetului. in acest context, ministrul Finantelor trebuie sa vina cu o rectificare bugetara. Traian Basescu afirma ca .

Traian Basescu a obtinut doua pozitii-cheie in Parlamentul European: Fostul sef de stat va fi vicepresedintele celei mai mari comisii parlamentare din UE

Traian Basecu va ocupa doua pozitii-cheie in structura noului Parlament European. Fostul sef de stat al Romaniei va fi vicepresedinte al Comisiei pentru afaceri externe AFET), respectiv vicepresedinte al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )