Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Tudorel Toader: O adunare generala a procurorilor cere eliminarea ministrului Justitiei din procedura de numire a procurorilor-sefi

B1 B1,
Lovitura pentru Tudorel Toader: O adunare generala a procurorilor cere eliminarea ministrului Justitiei din procedura de numire a procurorilor-sefi

Adunarea Generala a Procurorilor din Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov a votat si transmis spre CSM o propunere prin care sustine ca pentru intarirea statutului de magistrat al. continuă pe B1

Asociatia Procurorilor cere CSM sa avizeze negativ proiectul de modificare a legilor justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa avizeze negativ proiectul de modificare a legilor Justitiei, propus de ministrul Tudorel Toader. Asociatia procurorilor considera ca o parte dintre propunerile din proiectul de lege ar putea afecta grav independenta si functionarea sistemului judiciar.

Asociatia Procurorilor cere CSM sa avizeze negativ proiectul de modificare a Legilor Justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania APR) a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa avizeze negativ intregul pachet legislativ de modificare a Legilor Justitiei, propus de catre ministrul Tudorel Toader.

Asociatia Procurorilor cere CSM avizarea negativa a proiectului privind legile justitiei: Propunerile ar putea afecta grav independenta sistemului judiciar

Asociatia Procurorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) avizarea negativa a proiectului de modificare a Legilor Justitiei, propus de ministrul Tudorel Toader, spunand ca propunerile ar putea afecta grav independenta, precum si functionarea sistemului judiciar.

Tudorel Toader: Anchetarea procurorilor care au facut dosarul OUG 13 este o consecinta mai mult decat fireasca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actiunea disciplinara demarata de Inspectia Judiciara impotriva celor trei procurori, care au anchetat modul de adoptare a OUG 13, reprezinta o consecinta mai mult decat fireasca.

PNL cere demisia lui Tudorel Toader: Daca mai are un dram de onoare, domnul Toader ar trebui sa plece rapid de la conducerea ministerului fara sa mai faca valuri

Partidul National Liberal a cerut demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, arata un mesaj al Ralucai Turcan, transmis prin intermediul Facebook. PNL cere demisia lui Tudorel Toader din functia de.

Discutii importante la Ministerul Justitiei: Kovesi, convocata de urgenta de Tudorel Toader

Vor avea loc discutii extrem de importante pentru justitia din Romania la sediul Ministerului Justitiei. Laura Codruta Kovesi a fost convocata de urgenta, joi seara, de catre Tudorel Toader, anunta.

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, respinsa de deputati

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa de Camera Deputatilor, dupa ce 162 de alesi au votat impotriva si 104 pentru.

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, respinsa de deputati

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri motiunea simpla a PNL si USR impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader - intitulata PSD, stapanul justitiei?! Chiar asa. - prin care acestuia i se cerea demisia. Au fost 162 voturi contra si 104 pentru.

Tudorel Toader, noi detalii despre masuri care ar putea ajuta detinutii: Ce se intampla cu legea gratierii si recursul in interesul legii

Prezent in Parlament pentru discutarea unei motiuni simple pe justitie depusa de opozitie, Tudorel Toader a oferit noi detalii si despre proiectul legii gratierii, dar si despre recentele vizite facute.

Ministrul Tudorel Toader verifica modul cum se aproba liberarea conditionata a detinutilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca a cerut toate hotararile judecatoresti in baza carora exista in penitenciare detinuti aflati in prelungirea liberarii conditionate, dupa indeplinirea conditiilor legale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )