Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lovitura pentru VIORICA DANCILA! Va da explicatii pentru Legile Justitiei

B1 B1,
Lovitura pentru VIORICA DANCILA! Va da explicatii pentru Legile Justitiei

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta miercurea viitoare, 14 noiembrie, de la ora 10. 00, in fata Parlamentului, pentru a da explicatii privind legile justitiei. Dancila a fost chemata pentru a da. continuă pe B1

LOVITURA pentru Guvernul Dancila! O delegatie FMI vine in CONTROL! ingrijorari privind evolutiile economice din Romania

O misiune a Fondului Monetar International, condusa de seful misiunii FMI pentru Romania, Jaewoo Lee, se va desfasura la Bucuresti, in perioada 6 - 12 noiembrie. Echipa FMI va evalua recentele evolutii.

Premierul Viorica Dancila, in plenul Camerei Deputatilor

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit astazi ca premierul Viorica Dancila sa fie prezenta saptamana viitoare, pe 14 noiembrie, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, incepand cu ora 10,00.

Legile justitiei, in vizorul Comisiei Europene: Toader va fi tras la raspundere in cateva zile

Comsiarul european pentru Justitie si-a planificat o vizita in tara noastra pentru a discuta schimbarile radicale din legile justitiei. Vera Jourova vrea sa-l traga la raspundere pe Toader pe teritoriul Romaniei. Peste zece zile, Vera Jourova va face o vizita in Romania pentru a discuta modificarile din domeniul Justitiei implementate de Tudorel Toader. Jourova este [] .

Comisia Iordache reia discutiile pe ordonantele de urgenta care au modificat legile Justitiei

Comisia speciala parlamentara pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, se reuneste miercuri pentru a relua dezbaterile pe amendamentele la OUG 90/2018 si 92/2018,.

Comisia Iordache. Ordonanta privind Sectia speciala pentru magistrati, adoptata

Comisia speciala parlamentara pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, se reuneste miercuri pentru a relua dezbaterile pe amendamentele la OUG 90/2018 si 92/2018,.

Surse: Viorica Dancila va avea un nou consilier, adus special pentru presedintia Consiliului UE

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru va deveni consilier onorific al premierului Viorica Dancila, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. Alesul european este unul dintre cei mai influenti oameni ai PSD la Bruxelles, acesta fiind si vicepresedinte al socialistilor din PE.

DOCUMENT Cum justifica Avocatul Poporului faptul ca nu a sesizat Curtea Constitutionala pe Legile Justitiei

Institutia Avocatului Poporului a transmis, luni, Forumului Judecatorilor din Romania, motivele pentru care a respins solicitarile asociatiei de magistrati de sesizare a Curtii Constitutionale in cazul Legilor Justitiei. Printre justificarile invocate se numara idea ca aceste modificari sunt expresia legiuitorului sau ca nu aduc atingere legii fundamentale.

LOVITURA pentru PRIMARI: Pensiile speciale, declarate neconstitutionale de CCR

Judecatorii CCR au decis ca pensiile speciale pentru alesiilocalisunt neconstitutionale. Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate marti sesizarile depuse de presedintele Klaus Iohannis, precum.

LOVITURA pentru BARONII LOCALI: Pensiile speciale, declarate neconstitutionale de CCR

Judecatorii CCR au decis ca pensiile speciale pentru alesiilocalisunt neconstitutionale. Curtea Constitutionala a Romaniei a dezbaturmarti sesizarile depuse de presedintele Klaus Iohannis,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )