Libnet.ro
UNICEF

10:31

LOVITURA politica! Donald Trump a CEDAT! Va fi anchetat! Se asteapta la ce e mai rau

B1 B1,
LOVITURA politica! Donald Trump a CEDAT! Va fi anchetat! Se asteapta la ce e mai rau

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnalat, joi, ca este dispus sa fie audiat in investigatia privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din anul 2016, condusa de procurorul Robert. continuă pe B1

Lovitura politica: Posibil candidat la alegerile prezidentiale!Anunt de ULTIMA ORA

Miliardarul Michael Bloomberg s-a inscris in Partidul Democrat si ar putea candida impotriva lui Donald Trump la urmatoarele alegeri prezidentiale din 2020. in momente-cheie ale istoriei SUA, unul dintre cele.

Donald Trump: SUA ancheteaza cazul jurnalistului saudit disparut n Turcia

Presedintele american Donald Trump a declarat, joi, ca Statele Unite sunt foarte dure in cazul disparitiei jurnalistului saudit si se tem ca acesta a fost asasinat in Istanbul, adaugand ca avem oameni care ancheteaza cazul si colaboram impreuna cu Turcia si cu Arabia Saudita', relateaza agentia Associated Press, citata de Mediafax.

Donald Trump, noul JR Ewing din Dallas. Sue Ellen face o comparatie naucitoare: Presedintele SUA, ego, bani, afaceri si afemeiat

Celebra Sue Ellen din serialul Dallas, actrita Linda Gray spune despre Donald Trump ca este asemeni personajului JR Ewing, magnatul petrolului si personaj negativ in cunsocutul serial de televiziune. Avem.

Donald Trump beneficiaza de o cota de incredere stabila in randul americanilor: Ce spun ultimele sondaje

Presedintele american Donald Trump continua sa aiba o rata de popularitate stabila in randul americanilor. Ultimele sondaje de opinie in arata cu o cota de incredere in jurul valorii de 50%, o cifra extrem.

Donald Trump si Kim Jong-un se vor ntlni dupa alegerile din noiembrie din Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat marti ca al doilea summit cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc candva dupa alegerile partiale din Statele Unite din data de 6 noiembrie, relateaza Reuters.

FMI: Tarifele impuse de Donald Trump fac lumea mai saraca si mai periculoasa

Razboiul comercial dintre Statele Unite si China reprezinta un risc real de a transforma lumea intr-un loc mai sarac si mai periculos, se arata in cel mai recent comunicat emis de catre Fondul Monetar International, relateaza BBC, citat de Mediafax.

LOVITURA POLITICA! Masura care arunca in aer mandatul lui VLADIMIR PUTIN! Mii de oameni, in strada

Controversata reforma a pensiilor din Rusia se rasfrange asupra regimului de la Kremlin. Cota de incredere a presedintelui Vladimir Putin a scazut sub pragul de 40%, cel mai scazut nivel de la anexarea Crimeii, i.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )