Libnet.ro
UNICEF

05:45

Lovitura puternica pentru fanii trupei VUNK. Artistul tocmai a fost retinut in dosarul camatarilor

B1 B1,
Lovitura puternica pentru fanii trupei VUNK. Artistul tocmai a fost retinut in dosarul camatarilor

Un membru al trupei Vunk a fost retinut, joi seara, in dosarul camatarilor din Bucuresti. Dupa audieri record ale procurorilor DIICOT, mai multi membrii ai gruparii, care operau dupa metoda botezata. continuă pe B1

Lovitura puternica pentru fani. Tocmai a fost RETINUT in dosarul CAMATARILOR.

Un membru al trupei Vunk a fost retinut, joi seara, in dosarul camatarilor din Bucuresti. Dupa audieri record ale procurorilor DIICOT, mai multi membrii ai gruparii, care operau dupa metoda botezata.

Trompetistul trupei Vunk a fost retinut intr-un amplu dosar de camatarie

Trompetistul trupei Vunk a fost retinut intr-un amplu dosar de camatarie. Artistul este suspectat ca facea parte din reteaua care a reusit sa insele zeci de oameni. Victimele ramaneau fara.

Trompetistul trupei Vunk, retinut de DIICOT intr-un dosar de camatarie

Dan Nicolau, trompetistul trupei Vunk, a fost retinut de procurorii DIICOT intr-un dosar de camatarie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Trompetistul trupei Vunk a fost arestat preventiv intr-un dosar de camatarie

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a trompetistului trupei Vunk, Danut Dumitru Neculau Dan Nicolau - numele de scena), acuzat de procurorii DIICOT ca ii ajuta pe membrii gruparii Executorii sa deturneze licitatii publice organizate in Bucuresti.

Un membru al trupei Vunk a fost retinut de DIICOT intr-un dosar de camatarie

Dan Nicolau, trompetistul trupei Vunk, a fost retinut de procurorii DIICOT intr-un dosar de camatarie, au declarat, surse judiciare. Procurorii DIICOT au efectuat joi 29 de perchezitii domiciliare pe.

Lovitura grea pentru peste un milion de romani

Lovitura grea pentru peste un milion de romani care practica profesii liberale, anunta, in editia de marti, colegii de la Jurnalul National. Artistii, micii meseriasi si avocatii vor cotiza mai.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )