Libnet.ro
UNICEF

15:15

Lovitura puternica primita de Cosa Nostra: Politia din New York a arestat mai multi lideri mafioti

B1 B1,
Lovitura puternica primita de Cosa Nostra: Politia din New York a arestat mai multi lideri mafioti

Mafia italiana din New York a fost calcata vineri de o razie fara precedent a politiei din New York. Noua presupusi membri ai Mafiei, inclusiv pe capul uneia dintre cele cinci mari familii ale Cosa Nostra locale. continuă pe B1

SUA: Razie la varful Mafiei din New York

Politia din New York a arestat vineri noua presupusi membri ai Mafiei, inclusiv pe capul uneia dintre cele cinci mari familii ale Cosa Nostra locale si ierarhia acesteia, potrivit unui comunicat al procurorului federal al Manhattanului, scrie AFP.

Explozie pe un aeroport din New York. Pasagerii au fost evacuati de urgenta

Panica pe un aeroport din New York! Din primele informatii, terminalul Aeroportului International Newark din New York a fost evacuat in urma declansarii unei explozii de proportii, transmite.

Politia din Los Angeles a deschis o ancheta in cazul lui Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala

Politia din Los Angeles a deschis o ancheta in cazul lui Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala. Mai multe femei, printre care Jenny McCarthy, au dezvaluit ca ar fi fost hartuite sexual sau abuzate de actorul din Sechestrati in larg/ Under Siege, relateaza News. ro. Actrita si fostul model Playboy a amintit in noiembrie, la postul de radio SiriusXM, ca in 1995 la o auditie pentru Under Siege 2 Steven Seagal i-a cerut sa se dezbrace desi scenariul nu prevedea nuditate. Seagal a negat invinuirile.

Politia din Los Angeles a deschis o ancheta in cazul lui Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala

Mai multe femei, printre care Jenny McCarthy, au dezvaluit ca ar fi fost hartuite sexual sau abuzate de actorul din Sechestrati in larg/ Under Siege. Actrita si fostul model Playboy a amintit.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )