Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura de stat din Myanmar: Zeci de mii de oameni in strada, cele mai mari proteste dupa 2007 VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Lovitura de stat din Myanmar: Zeci de mii de oameni in strada, cele mai mari proteste dupa 2007 VIDEO

Zeci de mii de oameni protesteaza duminica in Myanmar impotriva loviturii de stat care a alungat-o de la putere pe Aung San Suu Kyi, in cele mai mari proteste dupa miscarea populara din 2007, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Birmanezii, lasati fara acces la internet dupa lovitura de stat din Myanmar

Myanmar cunoaste taieri de internet in toata tara, la cateva zile dupa lovitura de stat care a indepartat de la putere guvernul lui Aung San Suu Kyi, a anuntat, sambata, ONG-ul de supraveghere a internetului NetBlocks, citat de AFP. Aceste perturbari importante au inceput la ora locala 10. 00, a precizat organizatia.

VIDEO Primele proteste de strada din Myanmar dupa lovitura de stat. Junta militara a blocat retelele sociale, iar serviciile de internet sunt la jumatate

Junta militara care a preluat puterea in Myanmar a oprit internetul sambata, in conditiile in care mii de persoane au iesit pe strada in Yangon pentru a denunta lovitura de stat si a cere eliberarea liderei alese, Aung San Suu Kyi, transmite Reuters.

EXCLUSIV Joe Biden se indeparteaza de viziunea lui Donald Trump, in primul discurs privind politica externa a SUA. Iulian Fota: A vrut sa puncteze ca diplomatia americana se intoarce

In primul sau discurs de politica externa, in calitate de presedinte al SUA, Joe Biden a declarat ca va colabora cu aliatii si partenerii americani pentru a sanctiona pe cei responsabili de lovitura de stat.

Ministrul de Interne al Turciei acuza SUA ca ar fi in spatele tentativei de lovitura de stat din 2016

Ministerul de Interne al Turciei a acuzat joi Statele Unite ca s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat din 2016 pentru care Ankara l-a invinovatit pe clericul musulman Fetullah Gulen, relateaza Reuters citand ziarul Hurriyet.

Incendiu puternic intr-un complex turistic din Sibiu. Zeci de turisti evacuati in frig

Un incendiu a izbucnit sambata intr-un complex turistic de pe Valea Avrigului, din judetul Sibiu. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fata locului pentru a stinge flacarile care mistuie acoperisul si interiorul unor casute de vacanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )