Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura de teatru! Ludovic Orban si Dan Barna schimba tot din cauza lui Traian Basescu! Cine vor fi candidatii Dreptei la Bucuresti. Decizia lui Nicusor Dan (SURSE)

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru! Ludovic Orban si Dan Barna schimba tot din cauza lui Traian Basescu! Cine vor fi candidatii Dreptei la Bucuresti. Decizia lui Nicusor Dan (SURSE)

Alegerile locale de la Bucuresti par a fi cea mai mare miza politica din ultimii zece ani. Sau cel putin asa se comporta liderii politici si partidele lor. in fiecare zi aflam despre noi candidaturi sau despre dezertari de la un partidul la altul, insotite de circul aferent. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru in politica. Ce negocieri sunt, de fapt, intre PNL si USR-PLUS

A fost noaptea negocierilor intre liderii pardidelor PNL, USR si PLUS. Ludovic Orban, Dan Barna si Dragos Tudorache au stat la discutii miercuri pana spre miezul noptii, punand la cale o alianta a dreptei in Bucuresti, pentru primariile de sector. Acestia si-au impartit sectoarele si candidatii, dar a ramas o problema nerezolvata: Ce-i de facut .

Surse. Ludovic Orban e dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu pentru o alianta cu USR-PLUS. Discutie decisiva cu Barna

Liderul PNL Ludovic Orban ar fi dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu candidatul PNL la Sectorul 2) pentru a parafa o intelegere cu Alianta USR-PLUS in Capitala, sustin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Obiectivul lui Orban este eliberarea Capitalei din ghearele PSD. De asemenea, Ludovic Orban va inlocui si candidatul PNL la Sectorul 5. Dan Barna si Ludovic Orban vor avea astazi o noua runda de negocieri.

Tradare fara precedent in politica? Dan Barna, acuzat violent: mutarea care schimba perceptiile romanilor

Suntem la un pas de inceperea campaniilor electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar aliantele dintre partidele politice de-abia de-acum in colo incep sa se construiasca si sa se negocieze viitori candidati. insa, exista voci care acuza tradari in sanul propriilor organizatii de partid, acuzatii facute publice. Liviu David face acuzatii explozive la adresa liderului USR .

INTERVIU Dan Barna, despre impasul negocierile cu PNL: Exclus sa-l sustinem pe DC Popescu. Independent, ar lua 12%. Ana Ciceala are sanse zero la Sectorul 3

Presedintele USR Dan Barna a explicat, la Adevarul Live, in ce stadiu sunt negocierile cu PNL pentru candidati comuni la sectoarele Capitalei. in niciun caz USR nu e de acord cu sustinerea candidaturii lui Dan Cristian Popescu la Sectorul 2, punctul nevralgic al discutiei cu PNL. Dan Barna a vorbit si despre conflictul cu Ana Ciceala, candidatul USR la Sectorul 3. Daca nu bate palma cu PNL, USR spera sa castige macar Sectorul 1.

DOCUMENT Noi acte normative de sprijin a mediului de afaceri Ludovic Orban: Miliardul de euro a fost in prima lectura, obiectivul nostru este sa-l adoptam saptamana asta

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de un miliard de euro. Referitor la granturile pentru digitalizarea IMM-rilor, premierul a precizat ca urmeaza sa fie adoptate in sedinta de vineri. Tot atunci, va fi discutat un memorandum privind Fondul Roman de Investitii. Vezi stadiul actelor normative privind relansarea economica.

Mesajul postat de Dan Barna pe grupurile USR dupa negocierea cu PNL: Am facut pasi mari inainte. Nu-l putem sustine pe clovnul de Neamtu

Liderul USR Dan Barna a informat partidul pe un grup intern ca negocierile cu PNL pentru Capitala au mers inainte si ca la finalul saptamanii va fi o decizie finala. Totodata, acesta a subliniat ca USR nu va sistine candidatura din partea PMP a lui Mihail Neamtu, pe care il catalogheaza drept clovn. PMP trebuie sa renunte la blatistii care timp de patru ani au asigurat majoritatii lui Firea si primarilor PSD de sector, a mai adaugat Barna.

Dan Barna, despre conflictul cu Ana Ciceala: Nu avem nevoie de eroi, avem nevoie de rezultate. Un partid politic nu e o pensiune de maici

Liderul USR, Dan Barna, a declarat la Adevarul Live ca nu regreta faptul ca a avut un limbaj dur la adresa Anei Ciceala, membru USR care ar vrea sa candideze la Primaria Sectorului 3. Barna a precizat ca e normal sa mai fie ridicat tonul in discutii pentru ca un partid nu e o pensiune de maici.

LUDOVIC ORBAN: tim bine ca multe terase se transforma in discoteci, in cluburi. De fapt sunt cluburi mascate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta miercuri un proiect de hotarare care prevede noi masuri impotriva raspandirii COVID-19, la propunerea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

LUDOVIC ORBAN: Stim bine ca multe terase se transforma in discoteci, in cluburi. De fapt sunt cluburi mascate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta miercuri un proiect de hotarare care prevede noi masuri impotriva raspandirii COVID-19, la propunerea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

LUDOVIC ORBAN: Analizam daca masura inchiderii teraselor in intervalul 23.00 - 06.00 va fi aplicata la nivelul intregii tari sau doar in zonele de risc

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este analizata daca masura inchiderii teraselor in intervalul 23. 00 va fi aplicata la nivelul intregii tari sau doar in zonele in care exista risc mare de raspandire a coronavirusului. El a precizat ca exista deja o masura privind limitarea persoanelor care sunt servite la numarul de locuri aflate pe scaune, pe terase, cu scopul de a evita aglomerarea la terase. Chestionat despre o modificare a cuantumului amenzilor pentru nepurtarea mastii de protectie, seful Executivului a precizat ca este discutabil fara a fi facuta o modificare a legii in Parlament, in contextul deciziei CCR prin care au fost anulate amenzile date in perioada starii de urgenta, potrivit news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )