Libnet.ro
UNICEF

05:00

Lozinca lui Mihai Sora: Biblioteca pentru toti nu ii publica pe hoti FOTO

Adevărul Adevărul,
Lozinca lui Mihai Sora: Biblioteca pentru toti nu ii publica pe hoti FOTO

Filosoful Mihai Sora, creator al prestigioasei colectii Biblioteca pentru toti si fondator al Grupului pentru Dialog Social, a iesit in strada in aceste zile la proteste, alaturi de scriitorul Leonard Oprea si editorul Silvia Colfescu, director la Editura Vremea, insotit de pancarta: Biblioteca pentru toti nu ii publica pe hoti. continuă pe Adevărul

Biblioteca pentru toti/ Nu ii publica pe hoti. Mihai Sora, cu pancarta la protest: Locul hotului e la puscarie. Nu in fruntea mesei si nu in capul tarii

Filosoful Mihai Sora, care merge frecvent la protestele fata de OUG privind codurile penale, a anuntat vineri seara pe Facebook ca de acum are si pancarta, aceasta avand sigla colectiei Biblioteca pe.

Mihai Sora si-a pregatit pancarta pentru miting: Biblioteca pentru toti/ Nu ii publica pe hoti

Filosoful Mihai Sora, care merge frecvent la protestele fata de OUG privind codurile penale, a anuntat vineri seara pe Facebook ca de acum are si pancarta, aceasta avand sigla colectiei Biblioteca pentru toti si mesajul Biblioteca pentru toti/ Nu ii publica pe hoti. Pancarta a devenit fotografia de coperta a contului sau de Facebook, conform News. ro.

Mihai Sora va participa la protestul de duminica: in aceasta seara nu am aflat nimic. Deci ne vedem si maine

Filosoful Mihai Sora, care merge frecvent la protestele fata de OUG privind codurile penale, va participa si duminica la mitingul anuntat in Piata Victoriei, de asteptat a fi cel mai mare de pana acum. intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, filosoful a criticat mesajul confuz al premierului Sorin Grindeanu, spunand despre anuntul sau privind sedinta de guvern pentru abrogarea ordonantei ca nu am aflat nimic.

Vom vedea daca oamenii cu scaun la cap se vor desparti de el. Mihai Sora ii sfatuieste pe social-democrati sa-l dea afara pe Liviu Dragnea

Poporul se revolta pe zi ce trece mai mult pentru nepasarea de care da dovada Guvernul prin adoptarea ordonantelor de urgenta. Mihai Sora este unul dintre cei mai razvratiti romani si chiar daca se .

Filosoful Mihai Sora indeamna protestatarii la vigilenta: Daca e luni, ramanem treji. Cu hotul nu te asezi la masa negocierilor

Filosoful Mihai Sora indeamna, luni, protestatarii sa ramana treji si vigilenti, in contextul in care Guvernul Iordache a abrogat OUG privind modificarea codurilor penale.

Mihai Chirica (PSD): Reactia strazii e o lectie pe termen lung pentru toti liderii politici. Nu e suficient sa castigi alegerile (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, a declarat, pentru B1 TV, ca protestele reprezinta o lectie pentru liderii politici. Reactia strazii e o lectie pe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )