Libnet.ro
UNICEF

23:00

LPF prezinta trei scenarii pentru Liga 1. Cand si cum ar putea reincepe competitia

Online Sport Online Sport,
LPF prezinta trei scenarii pentru Liga 1. Cand si cum ar putea reincepe competitia

Liga Profesionista de Fotbal impreuna cu cluburile din Liga 1 analizeaza pe toate partile putinele variante de lucru pe care le au la dispozitie in vederea reluarii campionatului. continuă pe Online Sport

Presedintele LaLiga nu ia in calcul anularea campionatului - Care sunt cele trei scenarii pentru reluarea meciurilor

Presedintele LaLiga, Javier Tebas, a asigurat marti ca anularea campionatului din Spania nu este o optiune, in ciuda faptului ca tara este puternic afectata de pandemia de coronavirus. Oficialii din fotbalul spaniol studiaza impreuna cu UEFA cand s-ar putea relua meciurile, iar Tebas a venit cu urmatoarele propuneri: 29 mai, 6-7 iunie sau 28 iunie.

AGENTIILE DE PRESA: Elvetia pregateste scenarii pentru incetarea progresiva a izolarii

Guvernul elvetian lucreaza la mai multe scenarii pentru relaxarea masurilor de izolare, a anuntat marti presedinta Elvetiei, Simonetta Sommaruga, citata de Reuters.

Doar trei echipe din Liga 1 nu au redus salariile jucatorilor. Liga 2 in somaj tehnic

Din cele 14 formatii din Liga 1 doar trei formatii nu au umblat la salariile jucatorilor in perioada crizei provocate de coronavirus.

Trei sfaturi pentru antreprenori din partea unui bancher care a lucrat la Paris: Cat mai putina marfa pe stoc, negociati termene de incasare cat mai scurte si platiti-va furnizorii la timp

Dincolo de viziunea de business, strategie, know-how, clienti, salariati, leadership, competentele tehnice si manageriale specifice fiecarui antreprenor, in aceste momente cel putin 3 actori joaca un rol determinant in evolutia IMM-urilor: circulatia capitalurilor, bancile si Statul. Urmariti cu mare atentie nevoia de cash si incercati s-o optimizati luand in calcul cel putin trei elemente: cat mai putina marfa pe stoc, termene de incasare cat mai scurte si plata la timp a furnizorilor, a spus Florin Luca, fost bancher in Paris, in prezent strateg si analist economic, la un eveniment online pe teme financiare organizat de Oxygen Events.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )