Libnet.ro
UNICEF

21:45

Luana Minea, care l-a amenintat pe politistul Marian Godina, a demisionat din Autoritatea de Ordine Publica

România Liberă România Liberă,
Luana Minea, care l-a amenintat pe politistul Marian Godina, a demisionat din Autoritatea de Ordine Publica

Luana Minea, membra a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica ATOP) Brasov si implicata in scandalul politistului Marian Godina, si-a dat demisia din acest for. continuă pe România Liberă

Cad primele capete dupa dezvaluirile facute de politistul Marian Godina: femeia care l-a reclamat si-a dat demisia din ATOP

Scandalul declansat la Brasov, dupa dezvaluirile facute de politistul Marian Godina incep sa produca efecte.

Miting de sustinere pentru politistul Marian Godina. Cine e femeia care l-a reclamat

Un miting de sustinere pentru politistul Marian Godina a fost anuntat pentru sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti, opinia publica reactionand la dezvaluirile facute de acesta pe retelele de socializare. Iata inde.

Politistul Marian Godina il acuza pe seful IPJ Brasov, Ioan Aron, ca l-ar fi umilit intr-o discutie care a precedat inchiderea paginii sale de Facebook, acum un an: Te masturbezi cand citesti comentarii de la femei?

Politistul Marian Godian il acuza pe seful Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, chestorul Ioan Aron, ca l-ar fi umilit intr-o discutie care a precedat inchiderea paginii sale de Facebook, in august 2015. HotNews. ro a incercat sa obtina un punct de vedere de la Politia Brasov, dar purtatorul de cuvant al institutie, comisarul sef Liviu Naghi, este in concediu iar persoana catre care am fost indrumati nu a putut fi contactata telefonic.

UPDATE Politistul Marian Godina revine si anunta ca nu mai demisioneaza

Politistul Marian Godina a revenit marti asupra deciziei si a anuntat, tot pe Facebook, ca nu mai demisioneaza, in conditiile in care nu el este subiectul corpului de control trimis marti de Inspectoratul General al Politiei Romane la Brasov.

Cine este femeia care l-a reclamat pe politistul Godina. Luana Minea, sef la Crucea Rosie, consilier judetean PSD si membru ATOP: Ma voi adresa Justitiei

Marian Godina este un politist atipic din Brasov. El a reusit sa atraga simpatia tuturor romanilor prin povestile sale scrise cu mult umor, in care isi prezinta activitatea de zi cu zi, de multe ori cu talc.

Reactia Politiei si ATOP la tentativa de trafic de influenta denuntata de politistul Marian Godina

Inspectoratul Judetean de Politie Brasov a transmis astazi un punct de vedere referitor la postarea pe pagina de Facebook a politistului Marian Godina, in care acestadezvaluia cum un sef i-a cerut sa inchida ochii in cazul in care a sanctionat un sofer care nu a respectat acordarea prioritatii la o trecere de pietoni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )