Libnet.ro
UNICEF

08:15

LUCIAN BODE: La inceputul lunii septembrie vom circula pe inca 25 de km din Autostrada Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUCIAN BODE: La inceputul lunii septembrie vom circula pe inca 25 de km din Autostrada Transilvania

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, astazi, la Satu Mare, ca in luna septembrie se va deschide traficului rutier o portiune de 25 de km din Autostrada Transilvania. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: Prognozam ca la inceputul lunii septembrie va fi fost si votata motiunea. Vom alege un candidat de nerefuzat de prim-ministru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca PSD va depune motiunea de cenzura la sfarsitul lunii august, iar la inceputul lunii septembrie prognozeaza ca va fi fost si votata. Potrivit Gabrielei Firea, PSD va prezenta o propunere de nerefuzat pentru postul de premier.

LA INCEPUTUL LUNII SEPTEMBRIE SUA anunta negocieri Serbia-Kosovo la Casa Alba

Liderii din Serbia si Kosovo se vor reuni la inceputul lunii viitoare in cadrul unor discutii mediate de Statele Unite, a anuntat astazi emisarul special american pentru acest dosar, Richard Grenell.

Ministrii Marcel Vela si Lucian Bode, convocati la audieri in Comisia Sparanghelul

Marcel Vela si Lucian Bode, ministrul de Interne si ministrul Transporturilor, vor fi audiati de comisia de ancheta parlamentara cu privire la modul in care au plecat, in timpul starii de urgenta, aproape 2000 de cetateni, in Germania, la cules de sparanghel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )