Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, despre stiuatia restructurarilor de la TAROM: Reducerea cu 500-600 de angajati se va realiza pe fiecare componenta in parte

B1 B1,
Lucian Bode, ministrul Transporturilor, despre stiuatia restructurarilor de la TAROM: Reducerea cu 500-600 de angajati se va realiza pe fiecare componenta in parte

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a discutat marti, in timpul conferintei de presa, si despre situatia restructurarilor la compania TAROM. Pentru moment acesta declara ca se fac restructurari si nu. continuă pe B1

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Am dat ordinul de incepere a lucrarilor pe 100 de kilometri, in cele aproape 10 luni de mandat (VIDEO)

Guvernul Orban a dat ordinul de incepere a lucrarilor pe 100 de kilometri in cele aproape 10 luni de mandat, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, marti, cu ocazia inceperii oficiale a lucrarilor la Au.

Lucian Bode, despre reducerile de personal de la TAROM: Planul va fi pus in practica incepand cu saptamanile viitoare. Vor fi restructurati aproximativ 600 de angajati (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Talk B1, moderata de Tudor Musat, ca reducerile de personal de la compania TAROM se vor pune in practica incepand cu.

Lucian Bode: La TAROM se fac restructurari, nu angajari

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, s-a ferit sa comenteze situatia de la TAROM si s-a aparat sp.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Vom lucra in acest an pe aproximativ 300 de kilometri de autostrada, drum expres, variante ocolitoare, iar parte din acestea vor fi date in trafic (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Talk B1, ca in acest moment, in Romania se lucreaza la peste 250 de kilometri de autostrada, drum expres si variante.

Lucian Bode: in luna septembrie imi doresc sa dam in trafic pentru calatori magistrala M5 de metrou (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Talk B1, moderata de Tudor Musat, ca isi doreste ca in luna septembrie sa poata fi data in trafic pentru calatori.

Ministrul Transporturilor anunta inceperea lucrarilor la 60 km de autostrada in 2020

Ministerul Transporturilor va emite pana la sfarsitul anului ordine de incepere a lucrarilor pentru inca 60 de kilometri de autostrazi, drum expres si variante ocolitoare, a declarat, marti, ministrul de resort, Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor, acuzat ca foloseste Autostrada Transilvania in scop electoral. in ce stadiu sunt, de fapt, lucrarile

Aflat in campanie electorala, ministrul Transporturilor, Lucian Bode coafeaza realitatea, prezentand intr-un mod prea optimist situatia proiectelelor de pe Autostrada Transilvania, mentioneaza o asociatie care monitorizeaza stadiul lucrarilor de infrastructura.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )