Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

B1 B1,
Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca. continuă pe B1

Fara restrictii pe Autostrada Soarelui, incepand de joi spre vineri. Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Lucrarile vor inceta intre 15 iunie si 15 septembrie (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a dat asigurari ca, incepand de joi spre vineri, se va circula fara restrictii pe Autostrada Soarelui. Demnitarul a cerut Companiei de drumuri sa nu mai efectueze lucrari.

Radiografia autostrazilor si drumurilor expres din Romania, prezentata de Lucian Bode, ministrul Transporturilor, in direct pe B1 TV. Ce proiecte au probleme si pe cati kilometri se vor intinde santierele pana la final de 2020 (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a prezentat o radiografie a proiectelor de autostrada si drumuri expres din Romania, marti seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

Ministrul Transporturilor opreste lucrarile de pe A2

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )