Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lucian Bode: Am semnat un ordin prin care mai multe structuri au fost trecute direct in coordonarea ministrului Internelor Printre acestea Corpul de Control al Ministrului si Directia Generala Anticoruptie (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Bode: Am semnat un ordin prin care mai multe structuri au fost trecute direct in coordonarea ministrului Internelor Printre acestea Corpul de Control al Ministrului si Directia Generala Anticoruptie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca marti a semnat un ordin prin care mai multe structuri din cadrul MAI au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Astazi, am luat luat decizia. continuă pe B1

Lucian Bode, despre bugetul de la MAI: 56% din acest buget merge catre cheltuieli de personal si 20% catre pensii (VIDEO)

Ministrul de Interne, Lucian Bode a discutat marti seara, despre bugetul pe care ministerul il va avea locat, de aprixmativ 700 de milioane de euro, dar si despre sporurile pentru titlul de specialitate de clasa, ce.

A fost demis chiar azi dimineata. Lucian Bode a fost fara mila, nu a stat la discutii

Lucian Bode nu a mai stat deloc pe ganduri. Ce oficial si-a luat adio in aceasta dimineata de la functia sa? Iata anuntul pe care unii l-au prevazut! Demisie surpriza in aceasta dimineata. Lucian Bode, decizie taioasa Lucian Bode a anuntat in aceasta dimineata ca Radu Gavris a fost demis din functia de adjunct al .

LUCIAN BODE: Peste 18.000 de candidaturi pentru cele 2.086 de locuri disponibile la concursurile de trecere in corpul ofiterilor

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat, astazi, ca peste 18. 000 de angajati MAI s-au inscris pentru cele 2. 086 de locuri disponibile la concursurile de trecere a agentilor de politie si a subofiterilor in corpul ofiterilor.

Lucian Bode a anuntat ca Radu Gavris nu mai este adjunctul Politiei Capitalei

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anuntat ca Radu Gavris nu mai este adjunctul Politiei Capitalei. Reactia vine dupa ce in spatiul public au aparut imagini care ar arata ca Radu Gavris a incalcat re.

Lucian Bode: Vreau sa eliminam problema imputernicitilor pe functii. Sunt decis sa dam drumul la concursuri, sa le organizam cat se poate de transparent. Nu voi fi spectator la ce se intampla in MAI (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca isi doreste sa rezolve problema imputernicitilor pe functii din cadrul Ministerului si sa.

LUCIAN BODE: Nu tolerez nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor implicate

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, anunta ca s-a declansat cercetarea prealabila fata de ofiterul cu functie de conducere din cadrul Politiei Capitalei care a participat la evenimentul dintr-un restaurant din Centrul Vechi, unde au fost prezente 27 de persoane si transmite ca nu tolereaza nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor implicate, transmite Agerpres.

Lucian Bode: 76.000 de politisti primesc din ianuarie un nou spor. Sindicatele ar trebui sa comunice acest lucru

Lucian Bode, ministrul de Interne, a declarat, luni, ca aproximativ 76. 000 de angajati ai Politiei Romane primesc, incepand de luna aceasta, un spor de titlu de specialist de clasa, care se calculeaza ca procent.

Lucian Bode, prima reactie despre scandalul din Politie: Am dispus inlocuirea ofiterului. Nu de alta, dar am vazut ca domnul politist se lupta cu aceasta pandemie din interior

Lucian Bode, Ministrul de interne, a facut luni dimineata primele declaratii, in exclusivitate pentru Antena 3, despre scandalul din Politie iscat dupa ce 27 de persoane, printre care sefi din Politie si procurori au fost surprinsi, vineri seara, in timp ce incalcau legea si participau la o petrecere intr-un restaurant din centrul Capitalei.

Ministrul Internelor, Lucian Bode, despre petrecerea cu politisti si procurori, intrerupta de mascati: Sunt hotarat sa nu tolerez nicio abatere de la Lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor implicate

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza in cazul petrecerii care a avut loc vineri noapte la un local din Bucuresti si unde au participat, printre altii, fostul sef de la serviciul Omoruri al.

Ministrul Lucian Bode, dupa aparitia unor cazuri de infectare cu tuplina britanica de coronavirus in Romania: La acest moment, nu sunt prefigurate noi restrictii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, spune ca autoritatile analizeaza posibilele efecte ale noilor tulpini de coronavirus insa, deocamdata, nu este luata in calcul varianta instituirii unor restrictii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )