Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lucian Bode: Situatia este foarte grava in transportul aerian. 64 milioane de euro, credit pentru TAROM

B1 B1,
Lucian Bode: Situatia este foarte grava in transportul aerian. 64 milioane de euro, credit pentru TAROM

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, ca situatia este foarte grava in tot ce inseamna industrie de transport aerian din Europa, iar, in contextul pandemiei de coronavirus si al izolarii st. continuă pe B1

LUCIAN BODE: Niciun santier pe infrastructura de transport nu a fost inchis in perioada de pandemie

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, astazi, la Focsani, ca niciun santier pe infrastructura de transport nu a fost inchis in perioada pandemiei.

Ministrul Transporturilor: Loturile 1 si 2 ale autostrazii Sebes-Turda ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii noiembrie Lucian Bode, despre primul tronson: Am constatat un miracol

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au efectuat o vizita la loturile 1 si 2 ale autostrazii Sebes-Turda. Bode a sustinut ca lucrarile la cele doua tronsoane ar putea fi gata.

Mesaj sfasietor de pe patul de spital: Va spun, nu veniti aici, nu luati virusul! Domnule, este foarte, foarte rau!

Un mesaj al unei femei bolnave de coronavirus a aparut recent pe o retea sociala. Acesta povesteste ce inseamna sa stai in spital infectat cu acest virus, alaturi de alte zeci de persoane bolnave. Sa stai izolat in spital, intr-un salon cu opt paturi, in sauna, cu atat de multi necunoscuti cu privirile mereu intrebatoare, in vremuri de COVID-19, sa nu stii la ce sa te astepti, cred ca este cel mai apasator sentiment trait vreodata, scrie femeia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )