Libnet.ro
UNICEF

10:45

Lucian Isar vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11:00, despre recomandarile economice ale UE pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Lucian Isar vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11:00, despre recomandarile economice ale UE pentru Romania

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, discuta cu moderatorii Adevarul Live Ioana lupea si Dan Marinescu, despre recomandarile UE pentru Romania: masuri de combatere a coruptiei, a saraciei, infiintarea de noi locuri de munca, introducerea managenentului privat in companiile de stat, continuarea reformei in sanatate, reducerea numarului de zile de spitalizare. continuă pe Adevărul

VIDEO Lucian Isar, la Adevarul Live: Privatizarea CFR Marfa este o gluma proasta. Strategia e similara cu pradarea Oltchim, macar acolo exista ceva lirism

Lucian Isar, fost presedinte al Consiliului de Administratie CA) al CFR SA si actual membru in CA al Tarom, a vorbit la Adevarul Live despre strategia de pradare a CFR Marfa pe care o pun la cale guvernantii, despre dedesubturile negocierilor dintre autoritatile romane cu institutiile financiare internationale si despre asemanarea privatazarii CFR Marfa cu cea a combinatului chimic Oltchim.

Alina Gorghiu si Adrian Radulescu, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Deputatul PNL Alina Gorghiu si consilierul prezidential Adrian Radulescu sunt invitati, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live, unde vor discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Adriana Saftoiu, invitata la Adevarul Live, de la ora 15.00

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, este invitata, luni, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalista Ioana Lupea.

Lucian Isar, in direct la Adevarul Live:Privatizarea CFR Marfa este o facatura sinistra

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, discuta cu moderatorii Adevarul Live Ioana lupea si Dan Marinescu, despre recomandarile UE pentru Romania: masuri de combatere a coruptiei, a saraciei, infiintarea de noi locuri de munca, introducerea managenentului privat in companiile de stat, continuarea reformei in sanatate, reducerea numarului de zile de spitalizare.

Catalin Ivan si Cristian Radulescu, in direct la Adevarul Live de la ora 15.00.

Catalin Ivan, liderul grupului PSD din Parlamentul European, si Cristian Radulescu, liderul senatorilor PDL, vor discuta astazi, in prezenta jurnalistului Ion M. Ionita, despre activitatea europarlamentarilor romani la Bruxelles si despre iminentele excluderi din randurile democrat-liberalilor.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live: N-ar fi normal ca presedintele sa poata decida premierul

Deputatul PNL Alina Gorghiu si consilierul prezidential Adrian Radulescu sunt invitati la Adevarul Live, unde discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live: N-ar fi normal ca presedintele sa poata decide premierul

Deputatul PNL Alina Gorghiu si consilierul prezidential Adrian Radulescu au fost invitati la Adevarul Live, unde au discutat cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 15.00

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, unde va discuta cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu despre efectele pe care le-ar putea avea asupra culturilor seceta anuntata pentru aceasta vara, despre comertul cu fructe si legume din piete, multe dintre ele fiind din import, dar si despre masurile de sprijin al producatorilor autohtoni.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 15.30

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 30, unde va discuta cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu despre efectele pe care le-ar putea avea asupra culturilor seceta anuntata pentru aceasta vara, despre comertul cu fructe si legume din piete, multe dintre ele fiind din import, dar si despre masurile de sprijin al producatorilor autohtoni.

ADEVARUL LIVE Adriana Saftoiu, in dialog cu Ioana Lupea

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, este invitata luni, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalista Ioana Lupea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )