Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lucian Onea, demisie din functia de procuror-sef

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucian Onea, demisie din functia de procuror-sef

Lucian Onea a demisionat, astazi, din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, au precizat surse judiciare, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Onea si-a dat demisia de la sefia DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a declansat urmarirea penala mpotriva sa

Lucian Onea a demisionat, marti, din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Procurorul Lucian Onea a demisionat de la conducerea DNA Ploiesti

Procurorul Lucian Onea a demisionat de la conducerea structurii teritoriale DNA Ploiesti, dupa ce marti s-a prezentat la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal, potrivit unor su.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, si-a dat demisia dupa ce a devenit penal

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a demisionat. Onea a fost audiat astazi la Parchetul General. Procurorii unitatii de elita a DNA au fost pusi sub acuzare pentru fapte extrem de grave.

Reactia lui Kovesi dupa demisia sefului DNA Ploiesti: Lucian Onea a cerut eliberarea din functie pentru a nu afecta credibilitatea institutiei

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, reactioneaza dupa ce procurorul Lucian Onea a demisionat de la conducerea unitatii de elita DNA Ploiesti. Potrivit unui comunicat.

Prima reactie a DNA dupa demisia lui Lucian Onea

Lucian Onea a cerut marti eliberarea din functia de procuror-sef al DNA Ploiesti pentru a nu afecta credibilitatea si prestigiul institutiei, precizand ca acuzatia pe care anchetatorii Parchetului General i-o ad.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal. Onea este urmarit penal alaturi de Mircea Negulescu, fost procuror DNA. Din.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA-Ploiesti, procurorul Lucian Onea,s-a prezentat la Parchetul General pentru a-i fi aduse la cunostiinta acuzatiile pentru care este urmarit penal in dosarul deschis dupa plangerile lui Vlad Cosma, fiul fostului sef al CJ Ploiesti, Mircea Cosma.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, urmarit penal pentru cercetare abuziva: Nu mi-e teama. Fiecare va raspunde pentru faptele sale

Seful DNA-Ploiesti, procurorul Lucian Onea,s-a prezentat marti la Parchetul General pentru a-i fi aduse la cunostiinta acuzatiile pentru care este urmarit penal in dosarul deschis dupa plangerile lui Vlad Cosma, fiul fostului sef al CJ Ploiesti, Mircea Cosma.

Noi dezvaluiri din ancheta impotriva lui Lucian Onea, seful DNA Ploiesti

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror DNA Mircea Negulescu sunt urmariti penal intr-un dosar aflat pe rolul Parchetului General. Procuroarea de caz din acest dosar a fost vazuta plangand pe.

Surse: Lucian Onea si Mircea Negulescu, urmariti penal de Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror DNA Mircea Negulescu sunt urmariti penal intr-un dosar aflat pe rolul Parchetului General, informeaza surse judiciare citate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )