Libnet.ro
UNICEF

09:45

Lucian Onea si Mircea Negulescu lovesc in Sectia speciala pentru magistrati

Antena3 Antena3,
Lucian Onea si Mircea Negulescu lovesc in Sectia speciala pentru magistrati

Fostii sefi de la DNA Ploiesti, Mircea Negulescu si Lucian Onea, au depus plangeri penale la Sectia speciala pentru magistrati impotriva Adinei Florea si a lui Gheorghe Stan, cei care conduc aceasta. continuă pe Antena3

PENTRU A FI AUDIAT IN DOSARUL PRIVIND EXTRADAREA LUI NICOLAE POPA: Florian Coldea a ajuns la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea s-a prezentat, astazi, la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor pentru a fi audiat in dosarul privind extradarea fostului director FNI Nicolae Popa, in care este anchetata Laura Codruta Kovesi.

Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie, pe ordinea de zi a CSM

Plenul CSM e programat sa se intruneasca din nou miercuri, la ora 13. 00, dupa ce marti nu a fost cvorum. Pe ordinea de zi se afla validarea rezultatelor concursului pentru numirea sefului Inspectiei Judiciare, dar organizarea concursului pentru numirea noului sef al Sectiei speciale.

Fostii procurori de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu si Lucian Onea, plangeri penale impotriva Adinei Florea si a lui Gheorghe Stan / Plangerile, declinate catre sectia condusa de cei doi

Fostul procuror Mircea Negulescu si fostul sef DNA Ploiesti Lucian Onea au depus plangeri la Parchet impotriva lui Gheorghe Stan si a Adinei Florea de la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, sesizarile fiind declinate la Sectia de anchetare a magistratilor, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Florian Coldea, audiat timp de 4 ore de sectia speciala: Multe persoane fac eforturi disperate ca aceasta cooperare sa afecteze capacitatile Romaniei de aplicare a legii (VIDEO)

Fostul prim-ajunct al SRI Florian Coldea a fost audiat joi pentru 4 ore de sectia speciala de investigare a magistratilor in dosarul in care Laura Codruta Kovesi este urmarita penala privind felul in care a.

Sectia Speciala retrage apelul in dosarul judecatorului Damian Dolache, prins baut la volan

Sectia Speciala a retras apelul in dosarul lui Damian Dolache, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, care a fost condamnat in martie in prima instanta la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca fusese prins baut la volan. Retragerea apelului inseamna ca procesul impotriva judecatorului se opreste iar acesta ramane cu prima condamnare.

Florian Coldea, audiat de sectia speciala: Fostul prim-adjunct al SRI da explicatii in dosarul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Florian Coldea a refuzat sa faca declaratii in momentul sosirii la sectia speciala. Cat interes pentru un profesor?!, a spus Coldea in fata jurnalistilor, precizand ca nu poate face.

Gabriel Oprea, dupa audierile de la Sectia speciala: Am fost audiat ca martor. Eu am un brand, nu-mi place sa vorbesc despre intalnirile private (VIDEO)

Fostul vicepremierGabriel Oprea a declarat, joi, la iesirea de la audierile de la sectia speciala de investigare a magistratilor ca a fost audiat ca martor in dosaruladucerii in tara a lui.

Procurorul general interimar anunta existenta unui conflict intre intre Sectia Speciala si Sectia Judiciara: Am cerut ambelor parti un referat

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a sustinut, joi, ca exista un conflict de competenta intre Sectia Speciala si cea Judiciara a Parchetului General care porneste de la retragerea un.

Procurorul general interimar anunta existenta unui conflict intre intre Sectia Speciala si Sectia Judiciara: Am cerut ambelor parti un referat (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a sustinut, joi, ca exista un conflict de competenta intre Sectia Speciala si cea Judiciara a Parchetului General care porneste de la retragerea un.

Florian Coldea, audiat joi la Sectia speciala in dosarul privind aducerea in tara a lui Nicolae Popa

Florian Coldea ajunge joi in fata anchetatorilor de la Sectia speciala de investigare a magistratilor. Da declaratii in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, dosar in care e inculpata fosta sefa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )