Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lucian Romascanu (PSD) si Cristian Bacanu (PNL), contre acide pe tema pensiilor speciale. Romascanu: Toata guvernarea PNL ar putea printr-o simpla OUG sa rezolve aceasta chestiune Bacanu: E o dezinformare (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Romascanu (PSD) si Cristian Bacanu (PNL), contre acide pe tema pensiilor speciale. Romascanu: Toata guvernarea PNL ar putea printr-o simpla OUG sa rezolve aceasta chestiune Bacanu: E o dezinformare (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu si Cristian Bacanu, presedintele PNL Sector 5, au intrat intr-un schimb intens de replici, marti, in direct pe B1 TV, cu subiectul care marcheaza scena politica romaneasca la. continuă pe B1

VIDEO INTERVIU Cristian Bacanu, candidat PNL: Printre prioritatile mele se numara desfiintarea sectiei speciale si repararea legilor justitiei Cu PSD nu putem avea nicio colaborare

Cristian Bacanu, Secretar de Stat in Ministerul Justitiei si candidatul PNL pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie spune ca una dintre prioritatile sale in mandatul de deputat este sa desfiinteze sectia speciala si sa repare legile justitiei. Cristian Bacanu a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre activitatea sa politica de pana acum, despre planurile pe care le are in calitate de deputat, despre deciziile Curtii Constitutionale si necesitatea revizuirii Constitutiei, dar si despre tragedia de la Piatra Neamt si principiile dupa care se va ghida Partidul National Liberal in acceptarea unui eventual partener la guvernare. Parerea mea este ca un partener trebuie acceptat la guvernare atunci cand el poate sa aduca niste oameni curati, fara tinichele de coada, oameni care sa aiba in acelasi timp si expertiza, oameni care sa poata face lucruri in mod concret pentru statul roman. Si evident, trebuie spus un lucru: fara PSD pentru ca intre noi si PSD nu exista nicio punte de discutie, a afirmat Cristian Bacanu.

Lucian Romascanu atentioneaza PNL: Ati vrut alegeri cu orice pret pe 6 decembrie? O sa le aveti. Dar o sa usture rau!

Senatorul PSD, Lucian Nicolae Romascanu, acuza PNL si Presedintele de crearea unei diversiuni, folosindu-se de subiectul vaccinarii impotriva cronavirusului, pentru a abate atentia opiniei publice de la problemele reale generate de pandemia COVID-19: Si aici intervin magicienii consultanti ai presedintelui Iohannis si ai PNL: daca tot nu ne descurcam cu prezentul hai sa vindem putin optimism din viitor.

PSD raspunde atacului PNL: Praduitorilor, romanii vor testare accesibila tuturor si spitale sigure, nu circ, hotie si scrisori deschise

PSD da replica liberalilor care au au mers luni dimineata in fata sediului PSD pentru a lasa o scrisoare deschisa lui Marcel Ciolacu. Social-democratii ii acuza pe liberali ca in loc sa se concentreze pe luarea unor masuri sustenabile, prefera sa faca circ prin scrisori deschise.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )