Libnet.ro
UNICEF

10:46

Lucrare de Picasso, gasita in Tulcea la radacina unui copac. O scriitoare din Olanda a descoperit-o in urma unui pont anonim

Adevărul Adevărul,
Lucrare de Picasso, gasita in Tulcea la radacina unui copac. O scriitoare din Olanda a descoperit-o in urma unui pont anonim

Un tablou de Picasso a fost gasit la radacina unui copac din nordul Dobrogei. Descoperirea a fost facuta in urma unui pont anonim primit de o romanca din Olanda. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Lucrare de Picasso, gasita in Tulcea la radacina unui copac. O scriitoare din Olanda a descoperit-o in urma unui pont anonim

Un tablou de Picasso a fost gasit la radacina unui copac din nordul Dobrogei. Descoperirea a fost facuta in urma unui pont anonim primit de o romanca din Olanda.

Lucrare de Picasso, gasita in Tulcea sub un copac. O scriitoare din Olanda a descoperit-o in urma unui pont anonim

Un tablou de Picasso a fost gasit la radacina unui copac din nordul Dobrogei. Descoperirea a fost facuta in urma unui pont anonim primit de o romanca din Olanda.

Cap de arlechin, lucrarea lui Picasso gasita la radacina unui copac in Tulcea, a fost realizata in 1971 si reprezinta un portret auto-reflexiv

Tete dArlequin, una dintre lucrarile care au fost furate in octombrie 2012, si care ar fi fost gasita de scriitoarea Mira Feticu in nordul Dobrogei, in urma unui pont anonim, reprezinta una dintre operele lui Picasso in care acesta insera elemente personale.

Jaful secolului: Un tablou de Picasso a fost gasit, la Tulcea, la radacina unui copac. Lucrarea, descoperita in urma unui pont anonim(VIDEO)

Rasturnare de situatie in jaful secolului. Este vorba despre jaful din 2012, cand trei romani au furat sapte tablouri semnate de pictori celebri dintr-un muzeu din Rotterdam. Una dintre aceste capodopere a fost.

Imagini cu locul in care a fost gasit tabloul lui Picasso furat de hotii romani

Informatii noi in legatura cu tabloul lui Picasso furat in urma cu sase ani de niste hoti romani. Astazi a fost descoperit ingropat la radacina unui copac, cu ajutorul unei scriitoare de origine.

VIDEO Expert olandez, despre Picasso-ul de 800.000 de euro ascuns in Muntii Macinului: Este o escrocherie!

Apar indoieli cu privire la autenticitatea lucrarii de arta descoperite la radacina unui copac din padurea din Muntii Macinului, judetul Tulcea. Originalul furat in 2012 o banda de romani din Carcaliu valoreaza 800. 000 euro.

Expert, despre Picasso-ul de 800.000 de euro ascuns in Muntii Macinului: Este o escrocherie

Apar indoieli cu privire la autenticitatea lucrarii de arta descoperite la radacina unui copac din padurea din Muntii Macinului, judetul Tulcea. Originalul furat in 2012 o banda de romani din Carcaliu.

Tablou de Picasso, gasit n Tulcea / Ar fi vorba de Tete D 'Arlequin, furat n 2012 din Olanda

Un tablou despre care exista informatii ca ar fi Tete D 'Arlequin, pictat de Picasso, disparut dintr-un muzeu din Olanda, a fost gasit ingropat la tulpina unui copac, in Tulcea, dupa ce o persoana a primit informatii prin intermediul unei scrisori anonime. Politia Romana si DIICOT fac ancheta, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )