Libnet.ro
UNICEF

16:15

Lucrari de 40 de milioane de euro pentru reabilitarea feroviara din tara, desfasurate de Alstom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucrari de 40 de milioane de euro pentru reabilitarea feroviara din tara, desfasurate de Alstom

Compania Alstom, care dezvolta si comercializeaza sisteme, echipamente si servicii pentru sectorul feroviar, va efectua lucrari in valoare de circa 40 de milioane de euro pe subtronsonul Ilteu-Gurasada, in cadrul contractului de modernizare feroviara semnat recent de CFR si Consortiul RailWorks din care face parte Alstom, potrivit directorului general al Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Gabriel Stanciu. continuă pe Ziarul Bursa

Se fac inscrieri: 40.000 Euro pentru cetateni romani care au trait in Ungaria, sa-si deschida o afacere in Romania

Persoanele care au cetateania romana, dar care au trait o perioada in Ungaria, vor putea obtine in anumite conditii fonduri europene de maximum 40. 000 de euro pentru a-si deschide o afacere in Romania, in cadrul unui proiect din programul Diaspora Start-Up, in care se fac inscrieri, au anuntat joi organizatorii intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Cum vrea primarul PSD Daniel Florea sa previna criminalitatea in Sectorul 5: Licitatie de peste 2,6 milioane de euro pentru un amplu sistem de monitorizare video a 217 locatii

Primaria Sectorului 5, condusa de PSD-istul Daniel Florea, vrea sa cumpere un sistem video de supraveghere stradala a 217 locatii, care va fi administrat de un Dispecerat in cadrul Politiei secoturului 5, in scopul cresterii sigurantei sociale si prevenirii criminalitatii din sector, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 2,6 milioane euro, finantat din fonduri publice, potrivit unui anunt de licitatie publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Sistemul va avea 373 de camere video care vor monitoriza in timp real 84 de parcuri, gradini si locuri de joaca; 54 de unitati de invatamant; 18 unitati de asistenta sociala; 11 piete agroalimentare si piete publice si 50 obiective cu densitate infractiuni si criminogene.

Executivul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru invatamant

Unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti.

BEI acorda Transgaz un credit de 50 de milioane de euro pentru BRUA

Banca Europeana de Investitii BEI) a anuntat, ieri, ca va acorda primul sau credit in lei catre o companie din Romania, respectiv un imprumut echivalent cu 50 de milioane de euro, care va fi acordat companiei Transgaz, informeaza banca printr-un comunicat de presa.

BEI va acorda Transgaz un credit de 50 de milioane de euro pentru BRUA

Banca Europeana de Investitii BEI) a anuntat astazi ca va acorda primul sau credit in lei catre o companie din tara noastra, respectiv un imprumut echivalent cu 50 de milioane de euro, care va fi acordat companiei Transgaz, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

[P] 10 ani de responsabilitate sociala - OMV Petrom: 49 de milioane de euro investiti in comunitatile din Romania

Petrom sarbatoreste anul acesta 10 ani de cand se implica in proiecte de responsabilitate sociala. In tot acest timp, compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatilor din Romania si peste 55. 00 de voluntari au fost implicati in proiecte sociale.

PROIECT Parlamentarii insista sa subventioneze porcii: ajutor de stat 360 de milioane de euro pentru crescatorii de suine

Un nou proiect de lege care pregateste subventionarea porcilor de la bugetul de stat isi face cale libera in Parlament. Este vorba de un proiect initiat de 76 de deputati si senatori, care propune sa fie acordate ajutoare de stat de 360 de milioane de euro, in urmatorii trei ani, crescatorilor de suine porci), pentru activitatea de reproductie. Initiativa a ajuns, marti, in dezbaterea Comisiei de Buget, Finante si Banci.

PROIECT Parlamentarii insista sa subventioneze porcii: ajutor de stat de 360 de milioane de euro pentru crescatorii de suine

Un nou proiect de lege care pregateste subventionarea porcilor de la bugetul de stat isi face cale libera in Parlament. Este vorba de un proiect initiat de 76 de deputati si senatori, care propune sa fie acordate ajutoare de stat de 360 de milioane de euro, in urmatorii trei ani, crescatorilor de suine porci), pentru activitatea de reproductie. Initiativa a ajuns, marti, in dezbaterea Comisiei de Buget, Finante si Banci.

Controversata licitatie pentru echipamente de joaca din Sectorul 3 merge mai departe: CNSC a respins ca tardiva si nefondata contestatia acestei proceduri

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a respins, in data de 8 decembrie, ca nefondata contestatia facuta luna trecuta de un posibil ofertant cu privire la achizitia de echipamente de joaca in Sectorul 3 din Bucuresti. In motivarea deciziei, CNSC a subliniat ca 'in actualul stadiu al procedurii de atribuire, criticarea prevederilor documentatiei de atribuire apare ca tardiva'. Contestatia fusese facuta pe motiv ca lipsesc desene/schite tehnice ale echipamentelor in raport cu specificatiile tehnice impuse si ca fara o schita tehnica, singura solutie ramane interpretarea proprie si imaginatia ofertantilor. Nota: Achizitia de echipamente de joaca reprezinta doar unul dintre cele 3 loturi ale licitatiei de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban, echipamente de joaca si de fitness din Sectorul 3.

Guvernul a suplimentat fondurile pentru finantarea proiectelor din prima etapa a PNDL

Guvernul a aprobat alocarea suplimentara a sumei de 40 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor de investitii realizate pentru proiectele incluse in Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) etapa I. Banii provin din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului si au fost alocati printr-o hotarare adoptata astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )