Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lucrari in valoare de 16 milioane lei pentru extinderea capacitatii Salii Polivalente din Cluj, in vederea Eurobasket

Adevărul Adevărul,
Lucrari in valoare de 16 milioane lei pentru extinderea capacitatii Salii Polivalente din Cluj, in vederea Eurobasket

Lucrari in valoare de 16 milioane de lei, bani proveniti din bugetul local pe 2017 al municipiului Cluj-Napoca, vor incepe in 23 ianuarie pentru extinderea capacitatii Salii Polivalente din oras, pana la 10. 000 de locuri, in vederea gazduirii grupei C de la Eurobasket. continuă pe Adevărul

Lucrari in valoare de 16 milioane lei pentru extinderea capacitatii Salii Polivalente din Cluj, pentru Eurobasket

Lucrari in valoare de 16 milioane de lei, bani proveniti din bugetul local pe 2017 al municipiului Cluj-Napoca, vor incepe in 23 ianuarie pentru extinderea capacitatii Salii Polivalente, pana la 10. 000 de locuri, in vederea gazduirii Eurobasket Grupa C).

Ciech Soda Romania a cheltuit 33,5 milioane lei pentru investitii

Ciech Soda Romania, unitatea de productie Ciech Group cu sediul in Ramnicu Valcea, a implementat in anul 2016 un plan de investitii de 33,5 milioane lei menit cresterii eficientei si asigurarii activitatii pe termen lung, potrivit unui comunicat al companiei, remis Redactiei.

ASF a aprobat majorarea capitalului social al Asirom cu 85 milioane lei, la 425 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a avizat majorarea capitalului social al liderului pietei asigurarilor obligatorii RCA din Romania, Asirom, cu 84,6 milioane lei 18,8 milioane euro), la aproape 425 milioane de lei, efectuata pentru a.

Nuclearelectrica a incheiat un contract de 13,4 milioane lei cu Apele Romane pentru evacuarea apelor uzate

Producatorul de energie Nuclearelectrica simbol bursier SNN), care administreaza cele doua reactoare nucleare din Cernavoda, a incheiat un contract de 13,4 milioane lei circa 3 milioane euro) cu Administratia Nationala Apele Romane, pentru evacuarea.

CEC Bank reduce dobanzile creditelor ipotecare in lei pentru locuinte

CEC Bank anunta reducerea dobanzilor aferente creditelor ipotecare in lei pentru achizitia sau construirea de locuinte in Bucuresti, judetul Ilfov, in cazul resedintelor de judet, precum si in alte localitati din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

ASF a aprobat majorarea capitalului social al Asirom cu 85 de milioane de lei, la 425 de milioane de lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a avizat majorarea capitalului social al liderului pietei asigurarilor obligatorii RCA din Romania, Asirom, cu 84,6 milioane lei 18,8 milioane euro), la aproape 425 milioane de lei, efectuata pentru a consolida capacitatea financiara a companiei, a anuntat miercuri institutia.

Cum a pierdut ROMATSA 600 de milioane de lei

ROMATSA a pierdut nu mai putin de 600 de milioane de lei pentru ca nu a fost in stare sa estimeze corect cresterea traficului aerian pe deasupra Romaniei, ca urmare a conflictului din Ucraina, acuza sindicatele din regie.

ASF a amendat Asirom cu 200.000 de lei, pentru neregulile in dosarele de dauna pe RCA si CASCO

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a amendat Asirom cu 200. 000 lei, in urma controlului inopinat, efectuat intre 5 septembrie si 17 noiembrie 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )