Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lucrarile la cel mai mare parc fotovoltaic din Romania au fost inghetate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucrarile la cel mai mare parc fotovoltaic din Romania au fost inghetate

Lucrarile de amenajare a celui mai mare parc fotovoltaic din Romania, care a fost in curs de amenajare in orasul aradean Sebis, au fost inghetate dupa ce investitorii spanioli au aflat ca Guvernul pregateste un proiecte de lege care ar impune o taxa pe stalp. continuă pe Ziarul Bursa

De la chinezi vine lumina: cel mai mare producator de corpuri de iluminat intra in Romania

NVC Lighting Technology Corporation, cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, va fi prezent incepand de anul acesta pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim.

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

Cel mai batran flamingo roz din lume a murit, la varsta de 83 de ani

Un flamingo roz de la Gradina zoologica din Adelaide, in Australia, considerat cel mai batran din lume, a fost eutanasiat joi la varsta de 83 de ani, din cauza unor complicatii provocate de varsta inaintata,.

Topul bancilor care au investit cel mai mult in publicitate in 2013

Volksbank, Banca Comerciala Romana si Bancpost sunt institutiile bancare cu cel mai mare volum de publicitate inregistrat in 2013, potrivit MediaTrust, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare.

Motivul pentru care Romania va avea cel mai accentuat proces de imbatranire din UE

Romania va fi tara din UE cu procesul cel mai accentuat de imbatranire a populatiei si, totodata, va avea un procent de cheltuieli cu pensiile din PIB printre cele mai mari, a declarat, la prezentarea unui studiu privind pensiile, ministrul Muncii,.

Google, intre cel mai mare cosmar al omenirii si revolutionarea acesteia

Google vrea mai mult decat suprematia in Internet si pe piata telefoniei mobile. Vrea roboti, case inteligente si, practic, sa fie peste tot pe unde sunt oameni. Cum arata viitorul pe care compania si-l contureaza cu achizitii de miliarde de dolari?.

Cum a ajuns iOS 7 cel mai popular sistem de operare pentru mobile?

Desi iOS-ul, ca platforma, nu mai are o cota impresionanta de piata, intr-un mod foarte specific, iOS 7 a devenit cel mai popularsistem de operare din lume. La doar cateva saptamani dupa lansare, in septembrie 2013, iOS 7 era instalat pe 52% dintre iDevice-uri. in decembrie anul trecut, respectiva valoare a ajuns la 74,1 procente, doar ca in conferinta de anuntare a rezultatelor financiare, de acum cateva zile, sa aflam ca aceasta noua versiune creata de Apple este instalata pe [].

De ce este Nea Marin Miliardar cel mai vizionat film romanesc din toate timpurile

Joi seara, comedia Nea Marin Miliardar a fost urmarita de peste trei milioane si jumatate de romani din intreaga tara, iar Pro Tv si-a adjudecat astfel locul de lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )